loading


DENK MEE OVER WONEN wo april 29 2015

Waterweg Wonen nodigt alle Vlaardingers uit mee te denken over de koers voor komende jaren. Help jij Waterweg Wonen een handje? Denk dan mee over wonen in Vlaardingen!

WWWaterweg Wonen is een woningcorporatie met een scherp oog voor leefbaarheid en een groot hart voor de stad. Net als De Kroepoekfabriek; ook het poppodium wil bijdragen aan een mooier, leuker en bruisend Vlaardingen.
Belangrijke vragen als het gaat om leefbaarheid in de stad zijn: Hoe houden we samen de sociale huurwoningen betaalbaar? En hoe maken we ze duurzamer? De Vlaardingse woningcorporatie zou graag antwoorden krijgen op onder meer deze vragen. Om die reden nodigt Waterweg Wonen álle Vlaardingers uit om voor 25 mei hun persoonlijke mening, suggestie of tip te delen via het online forum vlaardingendoetmee.waterwegwonen.nl.

Voor alle Vlaardingers 
Alle Vlaardingers, maar zéker ook de mensen die op één of andere manier betrokken zijn of zich betrokken voelen bij onze stad, worden uitgenodigd het online forum van Waterweg Wonen te bezoeken. Op dit forum kunnen zij meedenken over onderwerpen als de betaalbaarheid van woningen, het belang van duurzaamheid en over het wel of niet actief deelnemen aan de Vlaardingse samenleving. Maar ook kunnen de deelnemers tips en suggesties aandragen voor andere onderwerpen die te maken hebben met wonen en leven in Vlaardingen.

De koers voor de komende jaren
De meningen, suggesties en tips die worden gedeeld op vlaardingendoetmee.waterwegwonen.nl en de uitkomsten van de discussies die op het forum ontstaan, neemt Waterweg Wonen graag mee bij het vaststellen van haar koers voor de komende jaren. Omdat het huidige bedrijfsplan van Waterweg Wonen eind 2015 afloopt, werkt zij momenteel aan een nieuw bedrijfsplan. Dit nieuwe bedrijfsplan beschrijft de koers van de woningcorporatie voor de jaren 2016 tot en met 2019.

Deelnemen is heel eenvoudig
Iedereen kan de input van de andere deelnemers lezen, omdat het een ‘open forum’ betreft. Dus neem gerust een kijkje! Wilt u actief deelnemen aan een discussie of uw mening, idee of tip achterlaten? In dat geval wordt u gevraagd zich te registreren. Deelnemen kan tot maandag 25 mei.

Over Waterweg Wonen
Woningcorporatie Waterweg Wonen verhuurt ruim 11.000 woningen in Vlaardingen en is daarmee de grootste sociale verhuurder in deze stad. Mensen met een laag inkomen of in een kwetsbare positie op de woningmarkt, staan bij Waterweg Wonen voorop. Waterweg Wonen ziet het als haar missie om – in nauwe samenwerking met bewoners en andere partners- zorg te dragen voor het feit dat haar klanten plezierig wonen in Vlaardingse buurten en wijken waar zij bezit heeft. Meer informatie over Waterweg Wonen vind je op: www.waterwegwonen.nl