loading


DINNERDINSDAG RABOBANK do juni 2 2016

Wist je dat de Rabobank Rotterdam je voordelig mee uit eten neemt op DinnerDinsdag? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is student zijn of worden! Open het Rabo StudentenPakket en ga elke dinsdag uit eten voor maar €3,50. Neem je vrienden mee en ontdek samen de leukste culinaire hotspots van Rotterdam. Studeren was nog nooit zo lekker.

In je studententijd is niet alles even makkelijk. Altijd richting het einde van de maand aan het dineren bij restaurant moeders, oma, buurvrouw, verre oom of je vervelendste klasgenoot (bij wie je wel lekker kunt eten)? Geen nood! Rabobank Rotterdam is er voor je, ook wanneer je krap bij kas zit. Rabobank Rotterdam gelooft namelijk dat studenten belangrijk zijn voor een levendige en welvarende stad. En daardoor vier jij vanaf nu samen met je vrienden(!) elke dinsdag #dinnerdinsdag.

Bij het afsluiten van het Rabo StudentenPakket ontvang je 12 DinnerDinsdag munten. Hiermee ga je -samen met vrienden- op DinnerDinsdag uit eten voor maar €3,50 in de deelnemende restaurants. Aanmelden? Check dinnerdinsdag.nl . Deelnemende restaurants zijn onder andere: Burger Club , Hudson, Burgertrut, De Pasta Kantine en Scharrels en Schuim.

Eetsmakelijk namens De Kroepoekfabriek, en nu niet je moeder en oma gaan vergeten!

*Met liefde geserveerd door Rabobank Rotterdam.

Wist je dat de Rabobank ook jouw halve concertkaartje betaald in De Kroepoekfabriek?