loading


DJ's gezocht! di oktober 2 2012

Het is DJ Tijd! Op zaterdag 20 oktober kun jij als DJ, beginner of gevorderd, je draaitalent laten zien, en natuurlijk het belangrijkste, laten horen! Het bijzondere en toffe aan deze DJ marathon is, dat het voor alle genres is. Het is zeker geen standaard dancefeest, nee, DJ’s van elk soort genre zijn welkom. Rock, pop, jazz, ska, punk, techno, Nederlandstalig, house, metal, dance, alles komt voorbij tijdens deze marathon!

Er is ruimte voor ongeveer 24 DJ’s uit Vlaardingen en omgeving. Natuurlijk ben je als publiek ook welkom! Kom dansen op al dat draaitalent en moedig je favoriete DJ aan. Er worden non-stop van 14:00 uur tot 02:00 uur plaatjes gedraaid.
De Spindoctors van De Kroepoekfabriek zijn professionele DJ’s, die vaak ook draaien in De KF tijdens feesten en andere gelegenheden. Met hun ervaring kunnen ze jou helpen met al je eventuele vragen of moeilijkheden. Dit is de perfecte kans om jouw DJ-skills, GRATIS, te ontwikkelen, verbeteren en om een groot publiek te bereiken! En misschien wordt jij wel ontdekt!
Dus ben jij het draaitalent dat wij zoeken? Wil je laten zien wat je in huis hebt en ook nog is tips & tricks krijgen van een professionele DJ? Schrijf je dan in!
De Spindoctors DJ marathon vindt plaats in De Kroepoekfabriek, Wilhelminahaven ZZ 2A te Vlaardingen. Op zaterdag 20 oktober openen de deuren om 14:00 uur en ben je welkom tot 02:00 uur. Tickets kosten in de voorverkoop en aan de deur 2 euro. Bezoekers met een Rabobankpas ontvangen 50% korting op de ticketprijs! Deelname is gratis.
Inschrijven kan hier: