loading


Een goed idee, maar geen geld? ma september 17 2012

Het project ‘Jouw Idee’ van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. doneert de beste projecten met een bedrag van maximaal € 2000,- euro. Ben je tussen de 13 en 25 jaar oud en wil je samen met minimaal drie anderen een gaaf idee uitvoeren? Grijp dan nu je kans!

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. is op zoek naar een idee in de vorm van een eenmalige activiteit wat een steentje bijdraagt aan de samenleving. De leukste, gaafste en meest originele ideeën maken een kans om gesteund te worden door dit goede initiatief. Hier zijn natuurlijk wel een aantal criteria aan verbonden. Om deze te lezen, het aanvraagformulier te vinden en voor meer informatie verwijzen wij door naar de website van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.: http://www.fondssv.nl/aanvragen/jouw-idee-aanvraag.

Het fonds steunt maximaal 20 projecten. Denk goed na over het doel en de doelgroep van de door jou verzonnen activiteit. Je kan jouw aanvraag nog indienen tot en met 14 december 2012!

Wil je iets in De Kroepoekfabriek organiseren en heb je daar hulp bij nodig, mail [email protected] en wij helpen je met plezier!