loading


EEN NIEUWE TALK OF THE TOWN ma juni 22 2015

Op vrijdag 26 juni is er weer een gloednieuwe editie van KF’s enige echte eigen terugkerende talkshow: TALK OF THE TOWN! Vanaf nu op de vrijdagavond, maar wederom met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muzikale acts! Deze laatste editie van dit seizoen is een bijzondere. Zo zal kersverse host Tjerk van der Ende – die het stokje van Rutger van Houwelingen heeft overgenomen – Talk of the Town voor de eerste keer presenteren. En na afloop wordt – vers van de pers – de KF Live CD, met het beste van Tokoloko uit 2014, gepresenteerd. 

Talk of the Town is KF’s terugkerende talkshow met muziek. Het poppodium wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren. Dit keer is de rode draad: de toekomst van Vlaardingen. Natuurlijk zijn we super trots op onze stad, maar het lijkt erop dat we steeds meer gaan samenvoegen met Schiedam en Maassluis. Hoe zien we dit voor ons? Waar gaan we winkelen, waar drinken we onze biertjes? En hoe blijft Vlaardingen nog echt Vlaardingen als we straks één grote stad zijn? Onze host gaat in gesprek met trendwachter Maurice Specht, met raadsleden van alle drie de steden én met jou. Ook in de toekomst: een plek voor cultuur! De Stadsgehoorzaal zou gaan sluiten, maar alles wijst erop dat er vanaf september een nieuw programma aanbod komt, onder leiding van De Kroepoekfabriek en Kade 40. Wat kunnen we hiervan verwachten? In een Canon laat stadsarchivaris Harm-Jan Luth je samen met verschillende artiesten, zoals onze stadsdichter Look J Boden en rappers Dima en DonnieKapo, op literaire en muzikale wijze zien waarom we zo trots kunnen zijn op onze Haringstad! De Ghostwriter Michel Reinders sluit de avond af met een pakkende, live geschreven, column! Uiteraard is onze huisband De Jeneverneuzen weer present voor de muzikale omlijsting. En er is meer muziek. Talk of the Town wordt namelijk gevolgd door de release van de KF LIVE CD met optreden van ABBYLIES! Blijf vooral hangen!

TALKOFTHETOWN ALGEMEEN

Nieuwe presentator
Presentator Rutger van Houwelingen heeft de microfoon overdragen en wel aan Tjerk van der Ende. Tjerk en de microfoon zijn geen vreemden voor elkaar. Sinds november 2010 is deze derdejaars student Planologie namelijk actief bij Omroep Vlaardingen, waar hij is begonnen als presentator bij SportLokaal en tegenwoordig onder meer het satirische en absurdistische radioprogramma Vlaardingen Late Night Live presenteert.

VRIJDAG 26 JUNI
TALK OF THE TOWN
DEUR OPEN: 19.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | GRATIS TOEGANG
Aansluitend
CD RELEASE KF LIVE 2014
Het beste van Tokoloko
AANVANG: 22.00 UUR | GRATIS TOEGANG