loading


EERSTE DJ SELECTIE KUNSTBENDE di april 14 2015

Kunstbende is de landelijke wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar. Jongeren konden zich inschrijven in één of meerdere categorieën. In de categorie DJ in Zuid-Holland hebben 32 dj’s zich ingeschreven waardoor er twee selectieronden nodig zijn. Zondag 12 april vond de eerste selectieronde van DJ plaats bij de Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Vijf dj’s wisten zich te plaatsen voor de voorronde op zondag 3 mei in het Paard van Troje in Den Haag.

Kunstbende Zuid-Holland Winnaars Selectieronde DJ

In totaal stonden er maar liefst 16 jonge dj’s op het podium. Uiteindelijk wisten dj Finex (Bruno Romao) uit Rotterdam, Tim Franklin (Timo van Frankenhuyzen) uit Delft, dj S!RENE (Nataniel Olusanya) uit ’s-Gravendeel en dj Q (Quarles van der Mije) uit Dordrecht de jury te overtuigen. Tot slot kreeg dj Taluco (Taco Snelleman) uit Alphen aan den Rijn de stem van het publiek en hij staat hierdoor ook in de voorronde op zondag 3 mei.

Tweede selectieronde
De tweede ronde is op zondag 19 april in HOOP in Den Haag. Ook hier zullen 16 dj’s het podium betreden om een plek in de voorronde te bemachtigen. Wil jij jouw favoriete DJ door naar de voorronde stemmen? Zorg dan dat je bij de selectieronde bent.

Meer info? Als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes? Houd dan de Facebook-pagina en de site van Kunstbende in de gaten.