loading


Oud en Nieuw was te gek! zo januari 1 2012

Met tweehonderdvijftig gezellige feestvierders, een vol podiumprogramma, een gretig team om iedereen van dienst te zijn en natuurlijk oliebollen en champagne, waren alle ingrediënten aanwezig voor een knallende afsluiter van 2011, tevens ons eerste levensjaar in de KF. Een mooier startpunt voor 2012 konden we ons niet wensen!

Op het podium opende onze trots DJ Okkie. Veel mensen hebben zijn kunsten niet meegekregen, omdat 21.00 uur toch wel wat vroeg bleek om een NYE-feestje te starten. Vanaf 23.00 uur nam alleskunner DJ Max de draatafel over en zorgde voor een perfect vervolg en mooie opbouw naar de heren van Henzel en Disco Nova, die op hun beurt de stokjes doorgaven aan Baskerville. Sommige bezoekers hadden gehoopt op de live-act, zoals op de festivals, maar dat mocht de grote pret niet drukken, het feest was aan! De laatste uurtjes was de buhne weer voor onze Max, die vrolijk met zijn muzikale jaaroverzicht met hier en daar een uitstapje, het feest tot een geslaagd einde bracht.

Een welkom bezoekje van de burgemeester, een verfrissend ijsraketje tussendoor, de actieve Foto Kroe voor de leuke herinneringen, nul-komma-nul onvertogen woorden, een super-hard-werkende-uber-kroe en het fantastische publiek, zorgen voor de spreekwoordelijke puntjes op de i.

Iedereen enorm bedankt, laat dit een mooie start zijn van een te gek 2012!!!