loading


EIGENWIJS! KOMT ER WEER AAN wo maart 11 2015

Op 17 september 2015 beginnen weer de eerste voorrondes van Eigenwijs! Eigenwijs is dé scholen battle van De Kroepoekfabriek. Een talentenjacht voor middelbare scholieren in de regio waarbij elke muzikaal gerelateerde act (zang, rap, band en dj) zijn of haar eigen school mag vertegenwoordigen.

http://youtu.be/aINifwOVIDI

Er zitten eigenlijk alleen maar voordelen aan als je mee doet. Je mag optreden op hét podium van De Kroepoekfabriek waar in het weekend de grote namen staan, tijdens de optredens is er professionele begeleiding, je kunt een netwerk opbouwen binnen de muziekwereld en bovendien leuke prijzen winnen!

De winnaars van vorig jaar: The Caffeine, hebben er heel wat optredens aan over gehouden en zijn zelfs op de radio geweest! Voor dit jaar verklappen we nog niet teveel maar je krijgt o.a. een professionele zang-, dj- of bandworkshop, uiteraard een beker voor in je moeders vensterbank en natuurlijk eeuwige roem.

Planning
Hieronder staat de planning per school, per voorronde. Houdt wel goed de deadlines in de gaten, want als je te laat bent betekent dat, dat je niet meedoet. De deadline per voorronde is altijd een week voordat de voorronde plaats vindt.  Er kunnen zich maximaal 10 acts per voorronde inschrijven. Wanneer er meer zijn, zal er een selectie worden gemaakt.

nieuwe planning eigenwijs

Inschrijven

Denk jij dat je 11 andere scholen kunt verslaan? En ben je klaar voor fame, groupies en paparazzi? Schrijf je dan nu in via de website!