loading


EVEN BINNENKIJKEN.. di april 26 2016

Op zaterdag 28 mei houdt De Kroepoekfabriek open huis tijdens de Regionale Open Bedrijvendag van Waterweg Werkt. Dé kans om te zien wat er zich zoal achter de schermen van een poppodium afspeelt. Met onder andere DJ workshops van Okkie en een uitzonderlijke ervaring in KF’s Muziekstudio. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom gerust even langs!

Tijdens Open Bedrijvendag worden alle bezoekers met open armen ontvangen door de vrijwillige Kroe, waarna zij een uniek kijkje voor én achter de schermen van het poppodium kunnen nemen. Ook op de plekken die normaal niet direct toegankelijk zijn voor publiek, zoals de artiestenruimtes, workshop-  en dansstudio, het kantoor en KF’s eigen Muziekstudio. Hierbij staat vragen vrij! Ondertussen wordt er door de Techniek Kroe een lichtshow gedraaid en uiteraard is de bar geopend (bij mooi weer ook het gelegenheidsterras).

Abby Lies
Abby Lies is een pop/rockband, met muziek die kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend. Nummers van Abby Lies hebben een sterke boodschap waarin bijna iedereen zich wel kan herkennen. De aanwezige rockinvloeden, voortkomend uit de gitaar van Krien de Jong, basgitaar van Peter Olthof en de strakke drums van Sander Opschoor, zijn duidelijk hoorbaar en maken een grootse indruk. De zussen Jule en Marlijn Cats leiden de nummers met hun samenzang en de elektrische klanken van de toetsen maken de muziek tot een kloppend geheel. De band speelt tussen 12:00 en 16:00 uur.

DJ Workshop
Nog nooit een workshop in De Kroepoekfabriek gevolgd? Van 14:00 tot 16:00 uur kun je onder begeleiding van de ervaren en altijd enthousiaste DJ Oscar ‘Okkie’ Vijfvinkel (www.djokkie.nl) kennis maken met de belangrijkste DJ-technieken. Okkie Vijfvinkel is een zeer ervaren DJ: hij draait en draaide in onder andere Nighttown, WATT, Dolhuis en Bibelot te Dordrecht, het Paard in Den Haag en op vele festivals zoals Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Rotown en natuurlijk in De Kroepoekfabriek. Daarnaast is hij ook actief op Radio Rijnmond en teert hij inmiddels op maar liefst een dikke twintig jaar draai-ervaring. DJ Okkie is te vinden in de KF Muziekstudio.

Waterweg Werkt
De Kroepoekfabriek is op deze zaterdag niet het enige bedrijf dat zijn deuren opent. Circa dertig bedrijven in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam openen hun deuren voor het grote publiek. Ga op ontdekkingstocht door deze drie havensteden! Kijk voor meer informatie en de deelnemende bedrijven op: www.waterwegwerkt.nl