loading


FINALE VLD SUPERTALENT di november 25 2014

De finalisten van de allereerste editie van Vlaardingen SuperTalent zijn bekend! Nu wordt het echt spannend… Wie is HET GROOTSTE TALENT van Vlaardingen? Wie gaat naar huis met de titel Vlaardingen SuperTalent 2014? Dat wordt duidelijk tijdens deze Grote Finale op zondag 30 november. Niet te missen! Toegang is gratis, dus… support je buurt en kom kijken!

KF_supertalent_Advertentie-A51

Op zondag 16 november jl. vond de laatste van vier voorrondes plaats in De Kroepoekfabriek. Na lang wikken en wegen – de keuze was reuze – besloot de jury dat de vrolijke brassband Crazy Mills Brass en de zanger Marco Kok zich finalist zeven en acht van Vlaardingen Supertalent kunnen noemen. Sowieso was het een lastige taak, alle voorrondes barstten van het talent in vele soorten en maten; van rap tot dans en van swing tot rock. Er zijn nu acht finalisten bekend, namelijk: Manouk (Zang), Amilia (Dans), Roos (Zang), Samantha (Zang), Niec (Kleinkunst), Shrude (Band), Marco (Zang) en Crazy Mills Brass (Brassband). Alle 32 overgebleven acts van de vier voorrondes maakten vervolgens nog kans op de laatste twee finaleplaatsen, middels een wild card via een stemronde via de website van De Kroepoekfabriek. Inmiddels zijn daar twee winnaars uit de stembus komen rollen: TMB Magic (goochel act) en Harmony (band) strijden mee om de hoofdprijs.
Hadden we trouwens al gezegd dat Vlaardingen Supertalent onmogelijk is, zonder de steun en toeverlaat van Waterweg Wonen? Bij deze. Waarvoor dank!

En tot zondag 30 november, 14.30 uur, in De Kroepoekfabriek! Support je buurt!