loading


FINANCIER JOUW IDEE! di juni 18 2013

Wegens groot succes heeft het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. besloten om het jongerenprogramma ‘Jouw Idee’ vast onderdeel te maken binnen het fonds. Dit betekent dat jongeren vanaf nu altijd een fondsenaanvraag kunnen indienen, zonder dat zij daarvoor lid hoeven te zijn van een stichting of vereniging. Jongeren met een goed idee maken zo kans op een donatie van maximaal 2000 euro om hun plan te financieren.

 

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. wil jongeren stimuleren om zich actief in te zetten voor de samenleving. In september 2012 startte het fonds daarom met het jongerenprogramma ‘Jouw Idee’. Dankzij dit unieke programma krijgen jongeren de mogelijkheid om zelf projecten op te zetten. Van begin tot eind zijn de jongeren verantwoordelijk voor hun eigen project; het organiseren, het samenwerken en het plannen spelen hierbij een belangrijke rol.

Inmiddels heeft het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. al veel mooie projecten ondersteund. Zo organiseerde jongeren diverse projecten om leeftijdsgenoten aan het sporten te krijgen en werd er een verwendag in het leven geroepen voor mensen die het minder breed hebben. In de toekomst wil het fonds nog meer goede projecten mogelijk maken. Dus werkt jij met jongeren of ken je creatieve jongeren? Wijs ze dan op dit jongerenprogramma van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Op www.fondsssv.nl staat alle informatie!