loading


GAMMA WORDT KLUSPARTNER vr juni 20 2014

De Kroepoekfabriek is er trots op te kunnen zeggen dat zij vanaf heden ook de Gamma Vlaardingen als een fijne partner mag beschouwen. De klusspecialist en het poppodium van de stad hebben namelijk de handen ineen geslagen.

20140620_GammaContract_MarielleF_MG_7743

Gamma is al ruim veertig jaar gevestigd in Vlaardingen. De bouwmarkt waardeert de inzet van De Kroepoekfabriek voor de stad en willen dat graag ondersteunen. Gamma Vlaardingen sponsort het poppodium daarom in de vorm van een maandelijks vrij te besteden klusbudget, een goede basis set voor onderhoudsklussen en de Dikke Vrienden krijgen 10% korting.
“Als poppodium met zoveel vrijwilligers levert De Kroepoekfabriek écht een waardevolle bijdrage aan Vlaardingen. Onlangs heb ik een rondleiding gekregen in het pand en alles zag er piekfijn uit. Bijzonder is de manier waarop een vrijwillig team de onderhoud van het mooie gebouw regelt. Daar helpen we als Gamma graag aan mee!”, aldus bedrijfsleider Stephan Stam. “En we hebben gehoord dat de vrijwillige Kroe een verlanglijstje had aan basisgereedschap. Dat bieden we bij deze graag aan!”

Plus korting voor Dikke Vrienden
Inmiddels steunen ruim 89 bedrijven uit Vlaardingen en omstreken De Kroepoekfabriek. Het poppodium is zeer blij met Gamma als kluspartner. “We zijn zo trots op onze vrijwilligers. En dat dat gezien wordt door een partij als de Gamma, is echt heel leuk!”, aldus directeur Renske Verbeek. Nando van Hagen, één van de vaste vrijwillige krachten als het om klussen gaat, is ook enthousiast: “Dat ik nu bij de Gamma mag langskomen om de materialen te regelen voor het onderhoud en de evenementen vind ik geweldig!” En dat is nog niet alles. Naast kluspartner wordt Gamma Vlaardingen ook Winkel Vriend van De Kroepoekfabriek, zo vertelt Stephan Stam: “Dikke Vrienden van De Kroepoekfabriek zullen ook hun voordeel uit de samenwerking halen. Zij krijgen op vertoon van hun Dikke Vrienden-pasje 10 procent korting op ons assortiment.”

Liken!
Benieuwd naar het assortiment van Gamma Vlaardingen? En naar eventuele acties? Like Gamma Vlaardingen op Facebook! Dat kan hier: https://www.facebook.com/GAMMAVlaardingen