loading


GEEF MUZIEK CADEAU! do december 11 2014

Inspiratie nodig voor de feestdagen?

Geen idee wat je vrienden en familie dit jaar cadeau wilt doen met Kerst? Poppodium De Kroepoekfabriek heeft een tip: geef een concert cadeau!

Ieder jaar rond deze tijd begint (voor veel mensen) het onvermijdelijke shoppen voor de feestdagen. Wil je dit jaar een keertje origineel voor de dag komen, doe dan een concert cadeau! Bij De Kroepoekfabriek kun je terecht voor diverse concertkaartjes, voor zeer diverse bands en artiesten, van singer-songwriter tot rock en heavy metal, maar ook voor kaartjes voor dansfeestjes en zelfs stand-up comedy.
Daarnaast verkoopt De KF cadeaubonnen, eigenlijk voor elk bedrag, waarmee de muziekliefhebber in kwestie zelf een concert kan uitkiezen.
Nog meer inspiratie? Je kunt ook een vriendschap cadeau geven. Maak je iemand Dikke Vriend van De Kroepoekfabriek (dat kan voor 10, 17, 25 en 50 per jaar) dan steunt hij/zij het programma van De Kroepoekfabriek en krijgt daarvoor een Dikke Vriendenpas, die goed is voor onder meer een aantal vrijkaarten per jaar, een uitnodiging voor het jaarlijkse Dikke Vrienden Feest en allerlei kortingen bij diverse leuke winkels en ondernemers in Vlaardingen.

De Kroepoekfabriek wenst iedereen alvast gezellige feestdagen en een geweldig 2015, vol muziek, gezellig en mooie concerten en ervaringen.

CADEAUTIP (2)