loading


GEMEENTEBESTUUR IN ZOMERKROE vr juni 26 2015

Tijdens het komende Zomerterras kunnen festivalgangers op het Zomerterras hun drankje kopen bij onder meer wethouder Arnout Hoekstra en gemeenteraadsleden uit de fracties van ONS.Vlaardingen, VVD, PvdA, VV2000/Leefbaar Vlaardingen, D66 en SP. Gedurende de drie weekenden van het festival helpen zij een handje mee achter de bar van het festival, om hun waardering te laten blijken voor het geweldige werk dat de vrijwillige ZomerKroe ook dit jaar weer verzet.

Het Zomerterras en poppodium De Kroepoekfabriek werken deze zomer voor het vijfde jaar op rij samen. De vrijwillige Kroe van het Vlaardingse poppodium, voor de gelegenheid omgedoopt tot ZomerKroe, houdt gedurende alle weekenden de bars van het festival draaiende. Dankzij deze bijzondere culturele samenwerking wordt er veel geld bespaard. Deze kostenbesparing vloeit voor de volle 100 procent door naar de muziekprogrammering van zowel het Zomerterras als De KF. Dus vrijwillige Vlaardingers dragen direct bij aan een goed muziekprogramma! Als blijk van waardering draaien een aantal leden van het Vlaardingse college van B&W een avond mee achter de bar. Zo kan het publiek tijdens het Zomerterras een biertje halen bij in ieder geval wethouder Arnout Hoekstra en fractieleden Ron Boers, Frans Hoogendijk, Erwin Bierling (ONS.Vlaardingen), Kees Rijke, Vera Kalf, Ruben van de Zande, Sven Ringelberg, Carel Kalf (VVD), Nel Versteeg, Stefanie Solleveld, Ilhan Altundag, Klaas Terpstra, Andrea ter Veer (PvdA), Ivana Somers, Shauna Jansen, Albert Don, Raymond Verharen, Arne van der Zande (VV2000/Leefbaar Vlaardingen), Yenice Jongejan, Peter Caljé, Roderick Moerman, Harm Aalbers, Marianne Rots (D66), Kasper Vink, Frank Hoogervorst, Diana Khader, Arjan Sterrenberg en Hans Stolk (SP).
Door zelf ook de handen uit de mouwen te steken, naar mooi voorbeeld van de ZomerKroe, laat het college van B&W letterlijk zien hoe zij de inzet van de vrijwilligers van De Kroepoekfabriek, zonder wie het Zomerterras niet mogelijk is, waarderen. Een mooi compliment!

Ook een handje helpen op het Zomerterras?
Van vrijdag 7 augustus tot en met zaterdag 22 augustus vormt het Oranjepark/’t Hof weer drie weekenden lang het decor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. Het Zomerterras is een bijzonder festival. Bijzonder vanwege de duur (drie weekenden), het programma (pop, wereldmuziek, jazz, klassiek, grootschalig locatietheater, straattheater, beeldende kunstprojecten, poëzie en dans) en de unieke sfeer.

Heb jij ook een groot hart voor cultuur en muziek? En lijkt het je wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Dat kan! Op www.kroepoekfabriek.nl/zomerkroe vind je meer informatie.


Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma van het Zomerterras 2015. Benieuwd? Meer informatie en het volledige actuele programma zijn t.z.t. te vinden op:
www.zomerterras.nl
02-B&W achter de tap-019-TonDelfosFotografie-2