loading


GROTE PRIJS ROTTERDAM wo juli 10 2013

Van 1 juli tot 15 augustus kunnen Rotterdamse* bands en acts met een eigen repertoire zich op de website inschrijven voor de muziekcompetitie van de stad, de Grote Prijs Rotterdam, in de categorieën Bands, Urban, Singer/Songwriters en Electronics.
Doe mee met je band/act als je een stap voorwaarts wilt maken in je muzikale carrière met het prijzenpakket bestaande uit o.a. geldprijzen, promotie en optredens.
Inschrijven doe je door je vóór 15 augustus via de website in te schrijven met drie MP3 tracks, een promotiefoto en een biografie. Vervolgens buigt een professionele jury zich over de inzendingen, die hun bevindingen middels een juryrapport met je delen. De finale van de Grote Prijs van Rotterdam vindt plaats op zondag 17 november 2013 in LantarenVenster tijdens de Rotterdamse Popweek.

Meer info en/of je direct inschrijven? Ga naar de website van de Grote Prijs Rotterdam.

De Grote Prijs Rotterdam wordt georganiseerd door de Popunie. Wil je meer weten over wat de Popunie is en wat deze organisatie zoal doet? Ga naar: www.popunie.nl

*De wedstrijd staat open voor bands/acts uit Rotterdam, Lansingerland, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis.