loading
‘HET FONDS’ PRIJST TEAM KF!

FONDS SCHIEDAM VLAARDINGEN E.O PRIJST TEAM KF!

Vanmiddag is het team van De Kroepoekfabriek verrast met een prijs van €10.000 van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. bestaat dit jaar 25 jaar. En wie jarig is trakeert, zo blijkt! Het Fonds heeft per sector een project geselecteerd, dat zich ‘de afgelopen jaren bewezen heeft en dat voor de eigen doelgroep het verschil maakt’. Het team van De Kroepoekfabriek ontving vandaag de primeur.

Met is smoes is directeur Renske Verbeek naar het Fonds geloodst en na de inleiding werd snel duidelijk dat de cheque voor De Kroepoekfabriek was. “Supergaaf!”, riep Verbeek uit. De ruimte voor talentontwikkeling, het hoofd boven water houden in roerige tijden en de vernieuwende projecten en bedrijfsvoering werden genoemd als reden om te prijzen.

Het trotse team heeft wel honderd ideeën waar dit geld aan besteed kan worden. De kans is groot dat dit een goede startbudget is voor een lang gekoesterde wens om een tour langs alle middelbare scholen te maken en leuke schoolpleinconcerten te organiseren. Verbeek: “Van goede muziek word je gelukkig en we zien graag mensen zo jong mogelijk al genieten van popmuziek. Maar eerst gaan we een goede borrel drinken met het hele team! Er is de afgelopen jaren loeihard gewerkt door iedereen. Het voelt enorm fijn dat dat gezien wordt!”