loading


HIJ IS ER! KF LIVE! 2013 vr juni 20 2014

Donderdag 12 juni jl. is tijdens KF’s vaste bandavond Tokoloko de eerste editie van KF LIVE! gepresenteerd. Met deze live CD, een compilatie van Tokoloko, laat De Kroepoekfabriek horen wat Vlaardingen en omstreken aan muzikaal talent in huis hebben.

KF Live

Maandelijks organiseert De Kroepoekfabriek Tokoloko. Deze gratis avond, waar bands uit de omgeving het podium betreden, heeft de afgelopen jaren al duidelijk gemaakt dat er veel talent rondloopt in de regio Waterweg. De Kroepoekfabriek wil dit talent een podium geven; letterlijk, tijdens de maandelijkse bandavond, maar ook door deze artiesten vast te leggen op CD. Een mooie kans voor bands om (meer) goed live-materiaal te vergaren, waarmee ze nieuwe optredens kunnen werven en wellicht weer een stapje verder kunnen komen in hun muzikale carrière.

Elk jaar een nieuwe CD
De bedoeling is om jaarlijks zes lokale bands te selecteren uit onze Tokoloko-database van het betreffende jaar. Zij spelen nogmaals tijdens KF LIVE!; deze avond wordt live geregistreerd. De eerste KF LIVE! CD is inmiddels een feit. Dit schijfje bevat – zoals de titel al doet vermoeden – live tracks van Standup69, The Undestrucible Lumpia, Silver Linings, Volle Melk, Exit Through en De Dood, afgelopen december opgenomen tijdens de afsluiter van Tokoloko 2013. De opnames zijn gemaakt en gemixt door KF’s eigen vrijwillige Techniek Kroe, onder begeleiding Silas Bauman. Dennis van Schie van E-Heroes is verantwoordelijk voor het artwork van de CD. KF LIVE! 2013 is mede mogelijk gemaakt door De Rijsttafel, de zakelijke vriendengroep van De Kroepoekfabriek.

Rijsttafel

Ook een exemplaar voor je CD-verzameling?
Mocht je afgelopen editie van Tokoloko gemist hebben en is deze unieke CD aan je neus voorbij gegaan? No panic… De CD is in beperkte oplage gedrukt en gratis verkrijgbaar in De Kroepoekfabriek tijdens concerten, zolang de voorraad strekt.