loading
HUISREGELS ROCK ‘N RAMPS
Om iedereen een gezellige sfeer en veiligheid te kunnen bieden heeft de organisatie, in samenwerking met de gemeente Vlaardingen, politie, brandweer en andere hulpdiensten, een aantal spelregels opgesteld. De nieuwe huisregels zijn conform de standaardhuisregels bij uitgaansgelegenheden en De Kroepoekfabriek:
 1. De organisatie van Rock ’n Ramps heeft het recht om iedereen die zich niet houdt aan de huisregels te verwijderen van het festivalterrein.
 2. Volg altijd de instructie op van het personeel, voor je eigen veiligheid en die van anderen.
 3. Het is niet mogelijk om eigen versnaperingen en drankjes mee het terrein op te nemen. Let op, hierop wordt gecontroleerd op het festivalterrein.
 4. Het kan zijn dat de inhoud van je tas wordt gecontroleerd of dat je wordt gevisiteerd op het terrein als hier aanleiding voor is. Deze controle is verplicht.
 5. Legitimatie is verplicht wanneer je hiertoe wordt verzocht door de medewerkers of de beveiliging.
 6. Het is op Rock ’n Ramps voor bezoekers onder 18 jaar niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar. Op verzoek van personeel, security of andere bevoegden dient een ID-­bewijs getoond te kunnen worden waardoor de leeftijd kan worden vastgesteld.
 7. Roken mag, maar maak je peuk fatsoenlijk uit en werp deze in een kliko en niet op het veld.
 8. De Kroepoekfabriek en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van persoonlijke en/of materiële schade die je als bezoek(st)er onverhoopt lijdt tijdens jouw bezoek aan het Rock ’n Ramps.
 9. Bij deelname aan de sportactiviteiten adviseren wij sterk beschermende kleding te dragen, zoals (maar niet beperkt tot) een helm en pols- en kniebeschermers.
 10. Deelname aan de sportactiviteiten geschiedt volledig op eigen risico. De Kroepoekfabriek, Dreams en ander personeel is nooit verantwoordelijk voor blessures of andere schade als gevolg van deelname hieraan.
 11. Minimale leeftijd voor deelname aan de sportactiviteiten is 8 jaar.
 12. Stepjes zijn tijdens Rock ’n Ramps niet toegestaan op de skatebaan.
 13. Het in bezit hebben van wapens en gevaarlijke of scherpe voorwerpen is verboden.
 14. Het in bezit hebben van of handelen in softdrugs, harddrugs, gaspatronen, geestverruimende middelen (waaronder o.a. lachgaspatronen) is verboden.
 15. Wees lief! Agressie, hinderlijk gedrag, racisme, seksistische uitingen, beledigingen, discriminatie, ongewenste intimiteiten, samenscholing, vandalisme: we hanteren zero tolerance en doen gerust aangifte en moedigen benadeelde personen ook aan om aangifte te doen. Kortom: je bent de sjaak.
 16. Personen die onder invloed zijn van drank of drugs worden van het terrein verwijderd.
 17. Bij overtredingen en misdrijven wordt de politie ingeschakeld.
 18. Toiletten zijn alleen voor individueel, sanitair gebruik.
 19. Zonder de juiste accreditatie is het niet toegestaan om je in backstagegebied te bevinden.