loading


SCHRIJF JE IN VOOR DE ZOMERCREW! do juli 6 2023

Wil je komen helpen achter de bar of muntenkassa op het Zomerterras? Meld je dan nu aan voor de Zomercrew! Dat kan hier.

ZOMERTERRAS 

Van 4 augustus tot en met 20 augustus vormt het Oranjepark in Vlaardingen weer drie weekenden lang het decor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. Het Zomerterras is een festival met een unieke sfeer, mede dankzij het bijzondere programma boordevol pop- en wereldmuziek, jazz en klassiek, (straat)theater en kunst.

ZOMERCREW

Lijkt het jou ook wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Meld je dan aan via de link onderaan op deze pagina.

Wat je krijgt voor je inzet? Naast dankbaarheid en roem (zonder de Zomercrew zijn er geen barren. En geen één festival kan zonder bar) krijg je voor elk gewerkt uur en Crewpunt. Met die punten kun je tickets kopen voor shows in De Kroepoekfabriek en De Stadsgehoorzaal. En als je als bezoeker in De Kroepoekfabriek bent, kun je ze ook gebruiken om je drankjes te kopen. Daarnaast is er natuurlijk na elke avond hard werken op het Zomerterras een gezellige naborrel. Verder krijg je een training, een t-shirt, heel veel lol en leuke collega’s.

Je kunt je ook met een groep aanmelden. Wil je bijvoorbeeld met je sportteam of je collega’s een avond samen achter de bar knallen? Geen probleem! Dit kun je aangeven bij je aanmelding via de link onderaan deze pagina.

VOORWAARDEN

  • De minimale leeftijd is 16 jaar;
  • Zomercrew jonger dan 18 jaar mag tot uiterlijk 23.00 uur werken;
  • Je werkt maximaal acht diensten, waarvan maximaal twee diensten per weekend;
  • Een hele dienst is circa 8 uur; hier en daar zijn er ook halve diensten.

MEER INFORMATIE & AANMELDEN

Ben je er nog niet helemaal uit of het iets voor je is? Of weet je nu al dat het je supertof lijkt, maar heb je nog wat vragen? Mail dan naar [email protected]. Wil je je direct aanmelden? Dat kan via https://www.kroepoekfabriek.nl/zomercrew. We kijken uit naar je inschrijving! 🙂