loading


Kaascouse wint Nieuwe Vangst RAP ma juni 27 2011

De jury op deze avond, bestaande uit Tim Beumers (bekend van VSOP en radiostation FunX), Luciano Winter (o.a. rapper, zanger en presentator) en Aiky (o.a. Zware Jongenz), bleek er een zware kluif aan te hebben om de winnaars aan te wijzen. Na een lang beraad en vele afwegingen verkoos onze jury de jongens van Kaascouse met hun vlijmscherpe lyrics, keiharde humor en gelikte doch oprechte performance boven de instrumentaal ijzersterke raprockers van Plaats Delict en de door R&B geinspireerde Uniko. Kaascouse staat hiermee op 17 september in het voorprogramma van een nationaal bekende hiphopartiest!

Uniko en Plaats Delict moesten naast Kaascouse ook nog aan de kant voor Balance. Deze jongens, net als Kaascouse afkomstig uit Spijkenisse, hebben verdiend de tweede plek veroverd en staan daarmee op 10 september op het Vlaardings Uit Festival.

Ook erg leuk om te vermelden: ondanks een wat rustige avond qua opkomst werd er stijlvol afgesloten met een spontane open-mic sessie onder leiding van presentator Zillion en DJ Waxmaster E! Zie hieronder de foto’s!