loading


KF ACHT WEKEN LIVE OP WINTERLAND do november 5 2015

KF LIVE, hét muziekprogramma op PopUp TV, keert even terug! Vanaf volgende week donderdag 12 november, zenden we in samenwerking met PopUp wekelijks live uit vanaf Winterland, op het Schiedamse Stadserf. Dat betekent: acht weken lang akoestische optredens van de beste bands uit de buurt en leuke interviews. Zo pluggen deze eerste uitzending de heren van Silver Pockets Full in voor een akoestische set en een gezellig gesprek over hun muziek, plannen en meer.

Silver Pockets Full bestaat uit gitaristen Erwin Mossel en Edwin Dortland, bassist Freerk van Oudheusden, toetsenist Erik van der Vlis en drummer Fred Langhorst. Ze vormen sinds 2014 deze band, maar touren samen en los van elkaar al heel wat jaren in verschillende formaties rond in het bandcircuit. De inspiratie uit die lange roadtrip wordt door de vijf verwerkt in catchy, meerstemmige songs. De band knoopt in hun songs de seventies graag aan het nu. In de muziek van Silver Pockets Full hoor je invloeden van iconen als The Jayhawks, Black Crowes, Turin Brakes, Allman Brothers, Bruce Springsteen en CSNY terug. Hun muziek is wel eigenwijs genoeg om ook nieuwe, frisse richtingen in te slaan. Silver Pockets Full nam in januari 2015 de EP ‘Life Is Good’ op en trapte direct goed af bij Radio Rijnmond in ‘Live uit Lloyd’. Dit jaar willen ze nog zoveel mogelijk op poppodia en festivals te zien zijn, zodat ze het publiek warm kunnen krijgen voor de catchy Americana met soul van Silver Pockets Full. Een nieuw album komt er snel aan, want deze nieuwe roadtrip is pas net begonnen!

MEER LIVE MUZIEK
KF LIVE wordt uitgezonden op 12, 19, 26 november, 3, 10 en 17 december en 7 en 14 januari. Tijdens de volgende uitzendingen zullen sowieso C.C. Grand, Lizzy V, Mr. Man, Urban Distortion, Petrol en Shaking Haze de revue passeren.

KF LIVE
PopUp TV, live op Winterland
Donderdag 12 november, van 20:00 tot 21:00 uur
KF LIVE wordt uitgezonden op 12, 19, 26 november, 3, 10 en 17 december en 7 en 14 januari.

 logo_facebook_vierkant