loading


KF LIVE! CD-PRESENTATIE wo mei 7 2014

De Kroepoekfabriek brengt een live opgenomen compilatie CD uit, met het allerbeste van Tokoloko 2013. KF LIVE! 2013 wordt – heel toepasselijk – gepresenteerd tijdens de maandelijkse bandavond Tokoloko, op donderdag 12 juni a.s. Bezoekers krijgen de gloednieuwe CD cadeau.

Tokoloko, de maandelijkse regionale bandavond van De Kroepoekfabriek, heeft iets te vieren. Tijdens de Tokoloko-editie van 12 juni wordt KF LIVE! 2013 CD gepresenteerd. Deze live-compilatie is eind vorig jaar opgenomen tijdens KF LIVE! en bevat tracks van Volle Melk, Silver Linings, Stand-Up 69, Exit Through, The Indestructible Lumpia en De Dood. De zes bands hebben tijdens de maandelijkse Tokoloko-avonden van 2013 het meeste publiek op de been weten te brengen en hebben daardoor een podiumplek veroverd op KF LIVE! op 20 december 2013, waar De Kroepoekfabriek alle sets heeft opgenomen. De bands hebben zelf hun beste twee tracks uitgekozen voor de cd. E-Heroes verzorgde het artwork.

Gratis bands uit de buurt: Raise the Ace, Abby Lies en Jordi Abel
Naast de presentatie van de live compilatie-cd staan er natuurlijk tijdens deze editie ook gewoon weer nieuwe bands te popelen om alles te geven op het podium van De Kroepoekfabriek en Raise the Ace, Abby Lies en Jordi Abel zijn stuk voor stuk de moeite waard om te gaan zien.
RAISE THE ACE is een Vlaardings/Rotterdamse funkrockband die er alles aan zal doen om het publiek in beweging te krijgen. Met ABBY LIES hebben we een primeur in huis; deze avond staat voor de band namelijk in het teken van het podiumdebuut. Naar eigen zeggen maakt Abby Lies Pop/rock met een twist. Eigen werk is onderweg. En JORDI ABEL is een singer-songwriter die al eens eerder op het KF-podium schitterde. Nu is hij terug, met band.

Wie weet staan deze drie bands wel op deel twee van KF LIVE!, want aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt van alle Tokoloko-bands van 2014. De bands die de meeste aanhang weten mee te nemen zijn verzekerd van een plekje op KF LIVE! 2014 Leuk! Bezoekers van deze editie krijgen de CD KF LIVE! 2013 cadeau.
De Dood tijdens Tokoloko - credits Thijs Overdevest

.