loading


KF OP JUPILER BLIK wo september 10 2014

JUPILER GAAT VOOR MEER CONCERTBEZOEKEN MET PODIA APP Jupiler Poppodia Planner blik B

Om het bezoek aan poppodium concerten te stimuleren introduceert Jupiler de Poppodia Planner. Deze app bevat de actuele concertagenda’s van de Nederlandse poppodia en geeft je tips voor optredens van jouw favoriete artiesten en bands. Om deze nieuwe app extra onder de aandacht te brengen, staan de Nederlandse podia die Jupiler schenken – waaronder De Kroepoekfabriek! – komend najaar op de 33cl en 44cl blikken van Jupiler. Dus… De KF op jouw Jupiler-blikje, binnenkort in de supermarkt om de hoek!

Jupiler is het biermerk van meer dan de helft van het aantal poppodia in Nederland, waaronder TivoliVredenburg, Melkweg, 013, Effenaar, Doornroosje en ook De Kroepoekfabriek. “Poppodia vormen een krachtig platform voor Jupiler om de merkbeleving bij livemuziekfans te verhogen”, aldus Jupiler marketing manager Erik Soeteman.

Jupiler_facebook_Poppodia
Poppodia Planner

Jupiler’s Poppodia planner bevat de actuele concertagenda’s van de Nederlandse poppodia en geeft je tips voor optredens van jouw favoriete artiesten en bands. De app draait op iOS en is gelinkt aan Facebook en iTunes voor selectie van je persoonlijke muziekvoorkeur. Berend Schans, directeur van Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) is enthousiast: : “Voor onze branche is de Jupiler Poppodia Planner een verrijking. Het helpt muziekliefhebbers in hun keuze voor het bezoeken van hun favoriete optredens en brengt hen op ideeën om naar concerten van artiesten en bands die in lijn liggen met hun eigen muzieksmaak.”

Meer info: jupiler.nl