loading


KF OP HET ZOMERTERRAS di juli 22 2014

Zomerterras en De Kroepoekfabriek wederom dream team
Samen voor muziek in de stad

Ook dit jaar werken De Kroepoekfabriek en het Zomerterras weer samen. Voor het vierde jaar op een rij alweer… time flies! De vrijwillige Kroe van het Vlaardingse poppodium, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘ZomerKroe’, staat gedurende alle weekenden achter de bars van het festival om iedereen op zijn wenken te bedienen. En De Kroepoekfabriek levert wederom een bijdrage aan de muzikale invulling van het festival; een aantal bands zijn gezamenlijk geprogrammeerd. Gedurende het gehele festival is iedereen bovendien welkom voor wat gezelligheid in KF’s Tuinhuis (en om concertkaartjes te kopen).

Credits Bobbi BinkHet Zomerterras en De Kroepoekfabriek vormen een waar dream team. Dankzij deze gouden samenwerking, wordt er namelijk geld uitgespaard, dat direct terug vloeit in de programmering van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek. Dankzij de Zomer Kroe kan er een groter deel van het budget naar het programma van het festival. Door op deze manier samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat er mooie dingen gebeuren in de stad. Nu en hopelijk ook nog in de toekomst.

Programma
De Kroepoekfabriek is het poppodium van Vlaardingen en doet ook op het Zomerterras waarvoor het onder meer in het leven is geroepen: bands programmeren! Bongo Botrako, Raise The Ace, The Cool Quest, Maison du Malheur en My Baby zijn gezamenlijk geprogrammeerd; in het programmaboekje te herkennen aan het KF-logo.

Applaus voor de Kroe!
Al deze mooie plannen ten behoeve van deze samenwerking vallen of staan natuurlijk met de inzet van vrijwilligers. De Kroepoekfabriek mag zich enorm gelukkig prijzen met zo’n trouwe en enthousiaste groep mensen, die dankzij hun inzet achter de bar het podiumprogramma financieren! Dat is uniek en zonder meer een applausje waard. Deze vrijwilligers, oftewel de Kroe, zijn van onbetaalbare waarde voor de cultuur in de stad.

Kom buurten
De Kroepoekfabriek verhuist gedurende het Zomerterras weer naar het festivalterrein. Dit jaar kamperen we tijdelijk in het gloednieuwe KF Tuinhuis, of in de voortuin.
Dé perfecte plek om even te relaxen of om coole KF-items aan te schaffen. Of, om tickets te kopen voor het programma van het kersverse seizoen, waar onder meer Giovanca, Elle Bandita, Hugh Cornwell (ex-The Stranglers) en dansfeest 40UP voorbij komen. Verder is iedereen die vragen heeft, nieuwsgierig is, Dikke Vriend wil worden, een praatje wil maken of zich misschien ook wel zou willen aansluiten bij de vrijwillige Kroe, van harte welkom!

Het Zomerterras vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 augustus, 22, 23 en 24 augustus en 29 en 30 augustus in Oranjepark ’t Hof. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op: www.zomerterras.nl