loading


KF PODIUM OP KLAVERPOP do juli 24 2014

Klaver 5 Festival en De Kroepoekfabriek bundelen krachten

Van 30 juli tot en met 10 augustus organiseert de Rotterdamse De Cultuurbrigade de allereerste editie van het Klaver 5 Festival op het voormalige Shell Sportcomplex De Vijfsluizen. Als onderdeel van het festival, vindt op zaterdag 9 augustus Klaverpop plaats, waar De Kroepoekfabriek haar steentje bijdraagt in de vorm van een ‘eigen’ podium met optredens van Convoi Exceptional, De SkaggerZ, Stenchtown en Off-Shore.
http://youtu.be/GLM2hzlwMSc

Deze zomer wordt Sportcomplex Vijfsluizen twaalf dagen lang omgetoverd tot een feestelijk vakantieoord. Het Klaver 5 Festival haalt de sfeer van Berlijn naar stadsregio Rotterdam en geeft neemt het camping-gevoel van de jaren ’70 mee. Hangmatten, hoelahoep workshops, flessenvoetbal, een stormbaan en een enorme barbecue zijn enkele voorbeelden van wat er allemaal te doen en te beleven is. De Kantine opent er een pop-up restaurant, wat tegelijk het hart zal vormen van het festival. Iedere dag is er een uniek programma.

Op zaterdag 9 augustus is er de hele dag plaats voor bandjes, dj-sets en performances. Die dag vormt het voormalige Shell-terrein het decor voor muziekfestival Klaverpop. En als poppodium van Vlaardingen werkt De Kroepoekfabriek hier graag aan mee. Op het KF podium in area 1 zullen gedurende de dag de regionale bands Convoi Exceptional, De SkaggerZ, Stenchtown en Offshore voor een feestje zorgen. “Erg leuk dat we samenwerken met het Klaver 5 Festival en dat we op die toffe plek een muzikale invulling mogen geven!”, aldus KF-programmeur Tim van Dorp.

KLAVERPOP
Zaterdag 9 augustus 2014
Van 11.00 uur tot 23.00 uur
Toegang 10 euro

Klaverpop is onderdeel van Het Klaver 5 Festival. Dit festival vindt van 30 juli tot 10 augustus plaats op het voormalige Shell Sportcomplex De Vijfsluizen. Het festivalterrein en pop-up reastaurant De Kantine zijn in die periode dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00 uur
Toegang: 2,50 euro (inclusief 1 consumptiemunt)
Adres: Mr. L.A. Kesperweg 45, Vlaardingen
www.klaver5festival.nl | www.dekantine.nu
Klaverpop 2014