loading


DE KF SPEELT BUITEN OP HET ZOMERTERRAS vr juli 29 2016

Volgende week vrijdag 5 augustus gaat alweer de zeventiende editie van het Zomerterras van start. Dat betekent dat De Kroepoekfabriek vanaf dan drie weekenden gaat buitenspelen, want het leukste festival van Vlaardingen en het poppodium werken voor de vierde keer op een rij samen. 

Een deel van de vrijwillige Kroe van De Kroepoekfabriek bemant weer de bars van festival. Door op deze manier samen te werken, wordt er geld uitgespaard, dat direct terug vloeit in de programmering van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek. Dankzij deze hardwerkende en enthousiaste ZomerCrew kan er een groter deel van het budget naar het programma van het festival. Daarnaast zal De Kroepoekfabriek in het najaar een evenement kunnen financieren van de helft van het geld dat wordt bespaard. Zo kunnen we gezamenlijk voor zorgen dat er mooie dingen gebeuren in de stad, nu en hopelijk ook in de toekomst.

Behalve achter de bar draagt De Kroepoekfabriek, net als voorgaande jaren, ook haar steentje bij wat betreft de muziek. Zo zijn The Cool Quest, Friends of the Family, Dichter, Abby Lies, Silver Pockets Full, The Suspenders, Maria Josephine, Fan-Attic! En Bold & The Swamp People gezamenlijk geprogrammeerd, net zoals de Fluister Dancing, ofwel Mega Stille Disco.

Laatste Zondag Sale
En voor wie bij het idee van de laatste Zomerterras-zondag bij voorbaat al heimwee krijgt: niet getreurd! Na de zomer, kun je weer naar de podia in de stad voor concerten en theatervoorstellingen. Op deze laatste festivaldag koop je vanaf 15:00 uur alvast je concertkaarten voor het nieuwe seizoen voor speciale prijzen. Per concert wordt een aantal kaarten verkocht met fixe kortingen, soms tot wel 50%. Het leuke én handige is, dat je deze kaarten (deels) met je overgebleven Zomerterras-munten kunt betalen!

Zomerterras 5 tot en met 21 augustus Oranjepark / ’t Hof, Vlaardingen
Kijk voor meer informatie en het volledige programma op: www.zomerterras.nl

web_IMG_8642