loading


KF TRAPT NIEUW SEIZOEN AF met MY BABY, Fresku, Michel de Hey, Gare du Nord e.v.a. vr september 4 2015

Op zaterdag 12 september speelt The Dead Flowers voor een tweede keer in De Kroepoekfabriek. Deze Schiedamse Rolling Stones tribute band brengt dit keer een ode aan het alweer 45 jaar oude ‘Get Yer Ya-Ya’s Out’. Ben je Stones-fan? Dan moet je deze avond in De KF zijn.

Alle Kroepoekjes verheugen zich al maanden op vrijdag 18 september. Dan betreedt namelijk MY BABY het podium. En MY BABY, dat is delta trance dub indie funk. Bereid je voor op stomende gospel, repeterende ritmes, gillende slidegitaren, afgewisseld met ballads afkomstig ergens van ver uit de ziel. Het is in ieder geval zo goed, authentiek en origineel dat we zeker weten dat je dit niet wilt missen.

En één van de zekerheden des levens, is dat je om de maand op donderdag in De Kroepoekfabriek terecht kunt voor Tokoloko. Dé plek om (gratis) nieuwe bands te checken en ontdekken. Donderdag 24 september is de eerste editie van het kersverse seizoen een feit, met optredens van Shaking Haze, The Hague Idiots en Too Different. Ofwel, een gratis avond vette muziek voor liefhebbers van Black Sabbath, Alice in Chains en Down, maar dan vermalen in een blender.