loading


Kloet adopteert Media Studio! do maart 8 2012

 

Het succes van De Kroepoekfabriek is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het enthousiasme is groot, net als de behoefte aan een professioneel podium voor live muziek, dans, hiphop en theater. Landelijke acts worden hier afgewisseld met regionale helden. Alles is gericht op geven van ruimte en bieden van kansen aan talent, zowel op het podium als achter de schermen. Om als culturele organisatie stevig te vestigen, is ook samenwerking met het bedrijfsleven van groot belang.

Kloet Onderhoud is al jaren een naam in de stad als het gaat om vastgoedonderhoud en inrichting. Talentontwikkeling is een onderwerp dat ook Kloet aanspreekt. “Wij zijn een echt Vlaardings bedrijf. Als je als Vlaardinger je kop boven het culturele maaiveld uitsteekt en dankzij een zetje vanuit je stad een stuk verder kan komen, dan is dat mooi! Daar dragen wij graag aan bij” zegt Amy Oerlemans, commercieel directeur van Kloet Onderhoud. Dat we onze naam verbinden aan De Kroepoekfabriek, heeft te maken met verschillende redenen. We staan achter de doelstellingen van deze organisatie en geloven in het succes ervan. En geven zo met elkaar meer kleur aan de stad.

Renske Verbeek, directeur van De Kroepoekfabriek is erg blij met de samenwerking, waaraan adoptie van de Media Studio van De Kroepoekfabriek is gekoppeld. Verbeek: “In deze tijden vol bezuinigingen is het te eren dat bedrijven zich inzetten voor cultuur in de regio! Wij hopen de komende jaren een sterke band met Kloet op te bouwen en kijken uit naar een prettig partnerschap!”, zo besluit zij.

De Media Studio is een workshopruimte in De Kroepoekfabriek waar jong talent de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen op het gebied van fotografie, beeldbewerking, geluidsbewerking, vormgeving en online media.

 

Over Kloet Onderhoud

Kloet is een vastgoedonderhoud- en projectinrichtingsbedrijf gevestigd in Vlaardingen en Spijkenisse. Met 100 medewerkers in vaste dienst onderhoudt Kloet Onderhoud vastgoed voor zakelijke vastgoedbezitters zoals beleggers, zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheden. Met een specialisme in het resultaatgericht onderhouden van vastgoed en 93 jaar historie, is Kloet Onderhoud een van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland. Kloet Onderhoud is op het gebied van veiligheid VCA** gecertificeerd, in het bezit van het VGO-Keur en aangesloten bij werkgeversorganisaties FOSAG en WVB. Voor meer informatie over Kloet Onderhoud zie www.kloetonderhoud.nl.