loading


WORD OOK VRIJWILLIGER! wo maart 12 2014

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die twee keer per maand willen helpen met diverse klussen. De werkzaamheden variëren van barwerkzaamheden, garderobe, kaartverkoop, het klaarzetten van ruimtes in het poppodium, de beveiliging tijdens evenementen, het verspreiden van posters in de regio, het draaien van passende plaatjes na een concert als huis DJ of het goed fotograferen van de evenementen. Wie wil meehelpen achter de schermen van het lokale poppodium, kan woensdag 2 april om 19.30 uur terecht bij een open informatieavond in De Kroepoekfabriek. Hier kan iedereen die geïnteresseerd is, kennismaken met het team en alle informatie krijgen over de hulp die nodig is.

20110918_luckyfonz_ivannanijenhuis_IMG_8819

De Kroepoekfabriek aan de Vlaardingse KW-haven is hét regionale poppodium voor liefhebbers van live muziek met concerten, DJ’s, hiphop, evenementen, workshops en jamsessies. Landelijke acts worden afgewisseld met regionale helden. Er is veel ruimte voor talent, zowel op het podium als achter de schermen. Een enorm gemotiveerde club van ruim honderd stagiaires en vrijwilligers, ook wel De Kroe genoemd, is het kloppende hart van het poppodium.

Wie het leuk vindt om het lokale poppodium af en toe te helpen, is welkom op de informatieavond woensdag 2 april om 19.30 uur. Leeftijd, ervaring, achtergrond maakt niet uit, gedrevenheid des te meer! De vrijwillige Kroe is een belangrijk onderdeel van het team. Samen dragen zij keihard bij aan het succes. De Kroe wordt ingezet op hun talent en dat kan op diverse taakgebieden. Ieder gebied heeft zijn eigen kroe, altijd door de vaste kracht gecoördineerd.

SERVICE KROE
Met je grootste glimlach de artiesten en bezoekers welkom heten, jas opbergen
en helpen aan de nodige drankjes, dat is de verantwoordelijkheid van de Service Kroe.

BEHEERDERS KROE (18+)
Wie wat spierballen heeft, vrolijk is en overdag twee uurtjes tijd heeft om te helpen met het klaarzetten van de verschillende zalen voor de concerten, workshops en projecten, is ook van harte welkom!

PROMO KROE (12+)
Met mooie posters en flyers langs de winkels, scholen, snackbars, sportgelegenheden, supermarkten en alle slimme plekken, om zoveel mogelijk mensen bekend laten maken met het programma van De Kroepoekfabriek, dat is het doel van de Promo Kroe.

SECURITY KROE (18+)

20111220_KF_kerst__MG_0288Tijdens de evenementen in De Kroepoekfabriek draagt de vrijwillige Security Kroe, samen met ons professionele beveiligingsbedrijf Blue Star Security, zorg voor de veiligheid en de gastvrijheid. Wie geschikt is en het poppodium wil helpen, mag de cursus Horeca Portier volgen.

DJ KROE
Wie het leuk vindt om plaatjes te draaien na afloop van concerten, een brede muziekkennis heeft en een smaak die past bij het concertprogramma van De Kroepoekfabriek (pop, rock, indie, jazz, disco, singer-songwriter, soul, funk, top40, blues)
ontvangen we met open armen!

FOTO KROE
Enthousiaste fotografen met eigen spiegelreflexcamera leggen de sfeer van de avond vast, zodat zowel artiesten als publiek kan nagenieten. Geeft meteen een goede mogelijkheid om veel verschillende concerten van de beste plek bij te wonen!

WAT KAN JE VERWACHTEN?
Bij De Kroe zitten nu ruim 100 mensen die meehelpen omdat ze het leuk vinden, omdat ze er wat van leren, omdat het een leuke club mensen is, omdat ze mee willen helpen aan het succes van De KG of aan het leuker maken van de regio.

De Kroeleden krijgen per tien gewerkte uren drie consumpties in de vorm van munten die in de vrije tijd uitgegeven kunnen worden én twee vrijkaarten voor een concert naar keuze. Waar mogelijk wordt gekeken naar opleidingstrajecten, extra werkervaring of doorgroeimogelijkheden binnen de Kroe. Ook zorgen we voor een goede verzekering. Verder wordt er ieder jaar een kroe-party georganiseerd, krijgen kroeleden een (werk) T-shirt van De Kroepoekfabriek en is er drie keer per jaar een kroe-meeting, met belangrijke updates en kleine borrel na afloop.

HOE WERKT HET?
Wie geïnteresseerd is in deze speciale kroe, is welkom op de infoavond op woensdag 2 april om 19.30uur in De Kroepoekfabriek. Daar wordt per kroe alle informatie gegeven en kunnen alle vragen gesteld worden. Samen kijken we of en op welke plek je het beste kunt starten en waar de wensen en behoeften liggen. Daarna maken we persoonlijk een afspraak voor alle formele zaken als alle startinformatie, de verklaring omtrent gedrag en het rooster.

AANMELDEN VOOR DE INFO AVOND
We vinden het prettig als je je aanmeldt voor de infoavond van 2 april. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Als je niet bij de infoavond kan zijn, maar wel meer interesse hebt, kan je ook een mail sturen naar [email protected].

Alle informatie is te vinden bij het nieuws op www.kroepoekfabriek.nl. Wie meer vragen heeft, kan ook bellen met 010-4455580, De Kroepoekfabriek.

MELD JE HIER AAN VOOR 2 APRIL EN/OF GEEF AAN IN WELKE KROE JE INTERESSE HEBT: