loading


Kom bij de Zomer Kroe! wo juni 13 2012

 OOK VOOR 2013 KUN JE JE WEER INSCHRIJVEN VOOR DE ZOMERKROE!

MEER INFO OF INSCHRIJVEN?
KLIK HIER! 

 

*************************************************************************************************

 

Het Zomerterras en De Kroepoekfabriek, het poppodium in Vlaardingen, slaan ook dit jaar de handen ineen. Zo zal de bar tijdens alle weekenden gedraaid worden door de vrijwillige Kroe van De Kroepoekfabriek. Op deze manier sparen we gezamenlijk geld uit, dat direct terug vloeit in de programmering van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek.

Wil jij ook meehelpen om van het Zomerterras 2012 een succes te maken? En heb je zin om samen met een groep leuke, gezellige mensen achter de bar van dit geweldige festival te staan? Kom dan bij de ZomerKroe!
En werk (minimaal twee avonden) gedurende vier weekenden als lid van de vrijwillige Kroe op het Zomerterras. De data van de avonden waarvoor we mensen zoeken, zijn het laatste weekend van juli en de eerste drie weekenden van augustus. Concreet gaat het om 3, 4, 5, 10, 11, 12, 17 en 18 augustus. Iedereen die wil helpen, is welkom!

Behalve de geweldig leuke en onvergetelijke ervaring van het in de zomer samen werken op een festival, krijg je in ruil voor je gewerkte diensten een ZomerKroe-shirt, een gezellige borrel na afloop van iedere gewerkte avond, twee vrijkaartjes voor een (niet uitverkocht) concert naar keuze in De Kroepoekfabriek en, als knallende afsluiter, een vet en volledig verzorgd en gratis eindfeest voor de ZomerKroe, in De Kroepoekfabriek.

Samen met alle vrijwilligers kunnen we er zo voor zorgen dat het aanbod van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek nog mooier en beter kan worden.

Meer weten? Of heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]
Wil je je direct opgeven? Vul dan meteen onderstaand inschrijfformulier in en kom voor een eerste kennismakingsgesprek!