loading


KOM BIJ DE ZOMERKROE! zo juni 30 2013

Het Zomerterras en De Kroepoekfabriek slaan ook dit jaar weer de handen ineen. Zo zal de bar tijdens alle weekenden gedraaid worden door de vrijwillige Kroe van De Kroepoekfabriek. Op deze manier sparen we met elkaar geld uit, dat direct naar het muziekprogramma gaat van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek.

Wil jij ook meehelpen om van het Zomerterras en/of Rock ‘n Ramps 2013 een geweldig succes te maken? En heb jij zin om samen met een groep leuke, enthousiaste en gezellige mensen achter de bar van één of beide van deze fijne festivals te staan? Kom dan bij de Zomer Kroe! Je werkt gedurende vier weekenden (minimaal twee avonden)  als lid van de vrijwillige Kroe op het Zomerterras en/of Rock ’n Ramps. De data van de avonden waarvoor we mensen zoeken zijn de laatste vier weekenden van augustus. Concreet gaat het om 10, 11, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30 en 31 augustus. Iedereen die wil helpen, is welkom! Jong(er) en oud(er), met of zonder barervaring.

Behalve de onvergetelijke ervaring van het samen werken op een festival, krijg je in ruil voor je gewerkte diensten een ZomerKroe-shirt, een gezellig borrel na afloop van iedere gewerkte avond, twee vrijkaartjes voor een (niet uitverkocht) concert naar keuze in De Kroepoekfabriek en, als knallende afsluiter, een vet en volledig verzorgd en gratis eindfeest speciaal voor de Zomer Kroe in De Kroepoekfabriek. Samen met alle vrijwilligers kunnen we er zo voor zorgen dat het aanbod van zowel het Zomerterras als De Kroepoekfabriek nog mooier en beter kan worden.

Meer weten? Of heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]

Wil je je direct opgegeven? Vul dan meteen onderstaand inschrijfformulier in en hou dinsdag 2 juli aanstaande om 19:00 uur vrij in je agenda voor de informatieavond van de ZomerKroe!