loading
KROEPOEKFABRIEK WHATSAPP

Facebook of Instagram moe? Hekel aan nieuwsbrieven per e-mail? Of gewoon een voornemen om vaker een concert of clubnacht mee te pakken? Dan kan je nu op de hoogte blijven van al onze concerten en clubnachten via WhatsApp. Zodra er een nieuw evenenement online komt, ben jij als eerste op de hoogte. We sturen je een korte notificatie. Niks meer, niks minder.

Aanmelden

Stuur een WhatsApp-bericht naar +31104455580 (die +31 is verplicht) met de volgende tekst(en):

Zorg dat je +31104455580 vervolgens opslaat op je telefoon, anders kan je onze berichten niet ontvangen. Je krijgt een berichtje als een evenement online komt. Het kan zijn dat je een week niks ontvangt, waarna je op een dag ineens twee berichtjes kan krijgen, en dan weer een tijdje niets. Het hangt er maar net vanaf of we een show bevestigen.

Afmelden

Kan zijn dat je het uiteindelijk niets vindt. Als je je wilt afmelden, stuur AFMELDEN en we verwijderen je nummer en halen je van alle verzendlijsten waarvoor je aangemeld bent.

Vragen

Je kan WhatsApp ook gebruiken om korte vragen te stellen aan De KF. Hiervoor hoef je niet aangemeld te zijn voor de notificaties; iedereen kan ons een berichtje sturen. Wellicht wil je weten hoe het zit met een minimumleeftijd, hoe je hier kan betalen aan de bar of zoek je een link naar een bepaald evenement.

Stuur je vraag, wij beantwoorden hem op werkdagen van 09.00 tot 17.00u en tijdens evenementen. Het is allemaal mensenwerk, er komt geen bot aan te pas. Vergeef ons als we je niet kunnen helpen in onze vrije tijd.

Start hier direct een gesprek met De KF.

Privacy

We slaan je gegevens alleen op op onze telefoon en nergens anders. We koppelen je nummer niet aan een naam, je bent en blijft gewoon een nummer in onze telefoon en dus anoniem. De telefoon wordt niet gebruikt voor zaken als Facebook, Instagram of andere zaken en we delen je gegevens dus niet met derden. Zodra je je afmeldt voor de notificaties, verwijderen we je nummer uit onze telefoon. Nummers van mensen die contact zoeken zonder aangemeld te zijn voor notificaties worden niet opgeslagen en blijven dus ook anoniem.