loading


Lekker Laag verslag ma april 23 2012

De eerste DJ beleeft z’n primeur op het podium tijdens Lekker Laag, geen slecht begin! Een artiestennaam moet nog komen maar DJ Koen Vogel is een mooie opwarmer voor het vroege publiek. De wat rustigere dubstep van Koen wordt opgevolgd door het iets hardere werk van VGB. De zaal loopt inmiddels vol en de eerste wobble-moves kunnen worden ingezet.

Het is flink druk en warm als headliner Akkachar het podium betreed. Door begeleiding van lasers worden zijn edgy hypercolorbeats extra kracht bijgezet. Het Lekker Laag publiek moet nog even wennen aan de mengeling van dance, trance en dubstep, toch vind deze mix snel z’n plekje en kan er flink gedanst worden.

De nacht wordt met stijl afgesloten door de onofficiële Lekker Laag huis-DJ; DJ Krakkemikkig. De stijgende lijn van rustige naar harde dubstep van de avond wordt door hem tot een climax gebracht met bekende en onbekende dubstepnummers.

Vond je het leuk en ben je er de volgende Lekker Laag weer bij? Houd dan vrijdag (!) 1 juni vrij en kom (weer) naar Lekker Laag! Tot 1 juni kun je altijd nog terugblikken op de afgelopen Lekker Laag.