loading
Sluit je aan bij Local Future Collective!

Op zoek naar de link voor de call? Klik hier!

Ben jij na dit enorm pittige jaar toe aan perspectief en leuke dingen? Wil je meebepalen wat er in Vlaardingen voor jongeren wordt georganiseerd? Dan is de Local Future Collective iets voor jou!

In samenwerking met de Gemeente Vlaardingen start De Kroepoekfabriek met Local Future Collective. De coronacrisis heeft met name jongeren hard geraakt en een jaar lang hun sociale leven helemaal tot stilstand gebracht. Niemand weet beter waar deze doelgroep nu en na de crisis behoefte aan heeft dan deze jongeren zelf. Jullie dus! Op 7 mei organiseren we een open call waarin we met jullie hierover in gesprek gaan. Bij deze open call is niemand minder dan Jandino Asporaat gastspreker!

Let’s go!
Op dit moment willen we er achter komen waar jullie en de rest van de jongeren in Vlaardingen behoefte aan hebben. Daarom organiseren we op 7 mei om 19:30 een online open call waarin we gaan praten over jullie ideeën en plannen voor Vlaardingse jongeren, zowel voor nu als voor na de crisis.

Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en zie jij de wereld en Vlaardingen graag een stukje beter en denk je graag mee? Of loop je over van de ideeën waar je iets mee wilt doen? Vul onderstaand formulier in om aan de open call deel te nemen. Er zijn twee open calls om dezelfde tijd:

Open call 19 tot 25 jaar:              7 mei 19:30
Open call 12 tot 18 jaar:              7 mei 19:30

Hopelijk tot dan!

Sluit je aan bij Local Future Collective

  • Open call 19 tot 25 jaar: 7 mei 19:30 Open call 12 tot 18 jaar: 7 mei 19:30