loading
Sluit je aan bij Local Future Collective!
Ben jij na dit enorm pittige jaar toe aan perspectief en leuke dingen? Wil je meebepalen wat er in Vlaardingen voor jongeren wordt georganiseerd? Dan is de Local Future Collective iets voor jou!

Samen met de Gemeente Vlaardingen hebben we Local Future Collective in het leven geroepen! De coronacrisis heeft met name jongeren hard geraakt en een jaar lang hun sociale leven helemaal tot stilstand gebracht. Niemand weet beter waar deze doelgroep nu en na de crisis behoefte aan heeft dan deze jongeren zelf. Jullie dus! 

Let’s go!
Op dit moment willen we er achter komen waar jullie en de rest van de jongeren in Vlaardingen behoefte aan hebben en welke onderwerpen er bij jullie spelen. Dit gebeurt door middel van bijeenkomsten waarin we samen met jullie in gesprek gaan over activiteiten, ideeën en plannen voor Vlaardingse jongeren, zowel voor nu maar ook voor na de crisis.

Wil jij als jonge Vlaardinger invloed hebben op de stad? Ben je tussen de 12 en 25 jaar en wil je samen met andere Vlaardingse jongeren de koers van de stad bepalen? Schrijf je dan nu in voor de open call op 25 juni van 19:30 tot 21:30! Tijdens de open call juni gaan we lowkey met elkaar in gesprek over activiteiten, ideeën en plannen voor Vlaardingse jongeren en welke onderwerpen jullie bezighoudt. Ook zullen er partijen aanwezig zijn die misschien NU al iets tofs voor jou in de aanbieding hebben. Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Hopelijk tot snel!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.