loading


MAGNEET EN EUROFORWARDING BIJ DE RIJSTTAFEL di juli 12 2016

De Kroepoekfabriek is er trots op dat zij twee nieuwe leden mag verwelkomen bij De Rijsttafel. Sinds juli 2016 zijn Euroforwarding B.V. en Magneet Communicatiecentrum ook lid van de ondernemende vriendenclub van het poppodium. 

Euro Forwarding is gevestigd in Ridderkerk en is een reisagent voor vrachtvervoer over de hele wereld. Wie goederen wil transporteren, is hier aan het juist adres; Euro Forwarding weet de beste wegen over land, zee en in de lucht én bemiddelt ook als het gaat over distributie. Eigenaar van dit boeiende, gedreven bedrijf is Nico Zonne, een geboren en getogen Vlaardinger. Nico’s kinderen groeien hier op en zodoende juicht hij een rijk cultuuraanbod hard toe. “Ik vind het mooi om te zien hoe we, door met elkaar hard te werken, ernaar streven de verschraling van het cultuuraanbod tegen te gaan. Cultuur verrijkt en moet blijven, om de stad te voeden, te inspireren”, zo vindt Nico. De energie waarmee dit gedaan wordt door De KF wil hij graag aanmoedigen door te sponsoren. “Dat De KF ook nog een groot zakelijk netwerk heeft, met veel leuke mensen en gezellige relatieavonden met goede muziek, is mooi meegenomen!”

Magneet is een Schiedams communicatiecentrum dat naast kwalitatief drukwerk ook zorg draagt voor ontwerp, voorraadbeheer en distributie. En dat alles onder één dak. “Wij vervaardigen druk- en printwerk, Signproducten zoals rollbanners, zeildoeken, behang, marketingmaterialen, Gifts-producten met een eigen website voor relatiegeschenken en nog veel veel meer. Daarbij staan wij staan voor toekomstgericht inspelen op de voortdurende veranderingen in de grafische industrie. Dat is de rode draad in onze bedrijfsvoering”, aldus commercieel directeur Alfons van Oldenmark. Magneet is van mening dat je instellingen in de eigen regio moet helpen in hun activiteiten, om die regio mooier en leuker te maken. “En als je dat kunt doen binnen een bruisend en gezellig netwerk en ondertussen nieuwe mensen kunt leren kennen, dan is dat alleen maar beter! Voor ons is samenwerking is dé voedingsbodem om goed te kunnen functioneren; samenwerken is fijn en samenwerking brengt je op nieuwe ideeën.”

logo euro forwarding def