loading


Max wint 3FM verkiezing!!! ma maart 19 2012

 

3FM weet hoe onmisbaar vrijwilligers meer en meer zijn voor de popscene en zet deze club graag in het zonnetje! Presentator Sander Guis is op zoek gegaan naar The Volunteer of the Year 2012 van de Nederlandse poppodia. Naast Max van de Vlaardingse Kroepoekfabriek waren ook Anouk Timmerman van Atak uit Enschede, Frank Pietersen van De Kade uit Zaandam en Myra Stals van het Utrechtse Ekko genomineerd.

Zondag 18 maart vond in poppodium De Vorstin de grote finale plaats, tijdens een live radio-uitzending. De vier finalisten hadden allemaal een flinke schare fans meegebracht. De Kroepoekfabriek kwam aanzetten met een bus vol supporters, inclusief spandoeken, shirts, borden en leuzen. Toen de jury bekend maakte dan Max Boes de grote winnaar was, ging het dak er logischerwijs af!

De Kroepoekfabriek is trots op alle ruim tachtig actieve vrijwilligers! Door de hele Kroe is de talentvolle -Max Boes aangewezen als ambassadeur van deze onmisbare club. De Kroe motiveert: “Max is een de gezellige barman, de DJ (alias Spindoctor), een kritisch notulist tijdens alle meetings en altijd in voor een praatje tijdens een garderobedienst, een als blije gastheer aan de deur, als fotograaf en als kaartverkoper en tot slot onze fantastische mediacoach! Vanaf dag één was Max op veel vlakken betrokken bij de opzet van De Kroepoekfabriek en tot op de dag van vandaag is hij onwijs breed inzetbaar, vaak ook tot diep in de nacht en altijd met een grote lach.

De kersverse winnaar glimlacht van oor tot oor: Te gek dat ik De Kroepoekfabriek mag vertegenwoordigen, daar doe ik het voor! Alle finalisten waren goed, de jury zal het wel pittig hebben gehad. Onwijs leuk dat ze mij hebben gekozen. Het voelt als een kroon op het werk van de hele Kroepoekfabriek! Sterker nog, een kroon op het werk van alle vrijwilligers in de popsector!

De jury bestond uit Klaas Knooihuizen, eindredacteur LiveXS, Alice Leijten, bestuurslid vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en Pieter Both, zanger van Jah6 en ex-Beef.

Max ontving uit handen van presentator Sander Guis de bijbehorende trofee en een cheque voor een VIP-behandeling bij een concert van MOJO Concerts in Nederland van een buitenlandse artiest. Guis: Vrijwilligers zijn het kloppende hart van veel poppodia in Nederland en verdienen het in de spotlights te staan.