loading


Mee Max aanmoedigen? do maart 8 2012


Het NCRV/3FM programma ‘Bring it On’ wil alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun betekenis voor de Nederlands popsector. De vrijwilligers van De KF schoven Max Boes naar voren om de gehele Kroe te vertegenwoordigen in de wedstrijd Volunteer of the Year. Dankzij ruim 2800 stemmen van de actieve achterban (dank dank dank voor alle stemmen!), is Max Boes een van de vier finalisten van de wedstrijd. De finale vindt zondag 18 maart plaats in De Vorstin in Hilversum, tijdens een live-uitzending van 3FM.

De grote vraag is: Ga je mee Max aanmoedigen in Hilversum? De spannende finale gaat gepaard met een goed feestje met live muziek, filmpjes en interviews tijdens een live radio-uitzending in De Vorstin in Hilversum.

Om 16.00 uur vertrekt de bus voor De Kroepoekfabriek en rijden we met elkaar naar poppodium De Vorstin. Om 17.30 uur start het programma en om 20.30 uur rijden we weer terug. Het radioprogramma Bring it On! zal van 18.00 tot 20.00 uur rechtstreeks vanuit De Vorstin uitzenden op 3FM. Reggaeband Jah6 zal live in de uitzending optreden.
De kosten voor het ticket (VVK € 6,00 / Aan de bus € 8,00) zijn een bijdrage aan de buskosten.

Een deskundige jury, bestaande uit Klaas Knooihuizen (eindredacteur LiveXS), Alice Leijten (bestuurslid vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) en Pieter Both (zanger van Jah6 en ex-Beef), spreekt met de vier finalisten: Myra Stals (Ekko, Utrecht), Max Boes (Kroepoekfabriek, Vlaardingen), Frank Pietersen (De Kade, Zaandam) en Anouk Timmerman (Atak, Enschede). Daarna besluit de jury wie de titel Volunteer of the Year 2012 verdient.

Wil je ook mee? Bestel hier alvast je ticket! http://kroepoekfabriek.activetickets.com/ProgrammaDetail.aspx?id=79

Wil je liever met eigen vervoer komen? Locatie: De Vorstin, Koninginneweg 44, 1211 AS Hilversum