loading


Kaarten Openingsfeest? wo juni 29 2011

Vandaag, woensdag 29 juni om 12.00 uur, maken we op deze site de namen bekend en start direct de online kaartverkoop van de 250 exclusieve kaarten. Kaarten zijn alleen via de website te koop, met een maximum van vier kaarten per persoon. Wanneer deze kaarten op zijn, verschijnt de opmerking ‘Uitverkocht’.

Hoe werkt online kaarten kopen precies?
Om via de site van De Kroepoekfabriek kaartjes te kunnen bestellen, kan je gemakkelijk een account aanmaken en inloggen. De betalingen gaan via iDEAL. Hou je benodigdheden voor internetbankieren bij de hand. Hier volgen de stappen!

1. Account aanmaken
In het Programma op de site klik je op het gewenste concert. In die pagina klik je op de knop ‘Tickets kopen’ Er verschijnt een venster met bovenin de knop Account aanmaken. Vul hier de gegevens in waar om gevraagd worden en volg de verdere aanwijzingen in het scherm. Je kiest zelf een wachtwoord. Let op: de bevestiging van de aankoop van je tickets krijg je op het e-mailadres dat je bij je account invult.

2. Inloggen
In de agenda op de ticketsite kom je via de knop ‘Bestel ticket’ op de inlogpagina. Hier vul je je e-mailadres en je wachtwoord in.

3. Bestellen
Ga naar de agenda op de site en log in. Je kunt dan in de agenda klikken op ‘Bestel ticket’ bij het concert of event van je keuze.
Vul in hoeveel tickets je wil bestellen en klik op de knop Verder.
Je krijgt nu het aantal tickets en het totaal bedrag te zien.
Klopt het aantal tickets, klik dan op Bestellen.
Volg nu verder de aanwijzingen op het scherm.

4. Bestelling bevestigd
Als je betaling verwerkt is, krijg je een e-mail met een e-ticket in de bijlage (PDF). Daarin staan de barcode een transactienummer en de gegevens van je bestelling.

5. E-ticket printen en Toegangscontrole
Het e-ticket is een PDF-bestand en opent in Adobe Reader. Open je e-ticket en print het uit. Elk ticket wordt op een apart vel geprint. Neem de print(s) met barcode mee en laat deze scannen bij de toegangscontrole van De Kroepoekfabriek.

Vragen? Bel 010445 55 80 of mail naar [email protected]
Succes met bestellen!