loading


NIEUW! OPEN PODIUM MÉT vr juni 28 2013

Heb jij een nieuwe band en wil je een try-out? Of ben je benieuwd hoe het publiek reageert op op jouw stand-up comedy act? Wil jij je dansgroep naar een hoger plan tillen? Kortom, ben jij een rapper, danser(es), muzikant, zanger/zangeres, stand-up comedian, clown, de nieuwe Hans Klok/Kazan of acrobaat of andersoortige artiest? En zoek je een podium? Dan zoekt De Kroepoekfabriek jou!

De Kroepoekfabriek start in oktober 2013 met een maandelijks Open Podium. Elke laatste zondag van de maand kan iedereen die wil, hier optreden. Elke vorm van podiumkunsten en elk genre zijn toegestaan en alle artiesten zijn in principe helemaal vrij qua welke act zij willen opvoeren. Enige echte eis is, dat het geheel maximaal tien minuten mag duren. Binnen dat tijdsbestek mag verder alles uit de kast worden getrokken om het publiek omver te blazen. Per editie kunnen maximaal zes artiesten of acts het podium betreden. Vooraf aanmelden is verplicht. Wie zeker wil zijn van een plek in de spotlights, kan dit alvast doen, en wel via: www.kroepoekfabriek.nl/openpodium

Open Podium mét
Het Open Podium is er vanaf oktober a.s. laatste zondag van de maand een Open Podium. Daarmee neemt dit gloednieuwe concept feitelijk de plek in van de Jamfabriek, de open jamsessie die tot afgelopen juni maandelijks plaatsvond. Maar niet getreurd! Want de Jamfabriek verdwijnt niet echt! Per editie van het Open Podium zullen maximaal zes acts het podium betreden. Aansluitend volgt er dan steeds een Jamsessie. Alle muzikanten zijn hier als vanouds van harte welkom, beginner en gevorderd, jong(er) en oud(er). Zowel deelnemers van het Open Podium als muzikanten die gewoon een kijkje komen nemen kunnen mee jammen. De Jamsessie start rond 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. De Kroepoekfabriek hoopt hiermee twee – of eigenlijk drie – vliegen in één klap te slaan: de geliefde Jamfabriek in stand houden, hiervoor bovendien een nieuw publiek aanspreken, én gehoor geven aan de behoefte aan een platform voor artiesten uit de stad en omstreken. De spelregels vind je HIER.

Direct aanmelden? Dat kan hieronder: