loading


NIEUWE DJ WORKSHOPS IN MEI do april 21 2016

Op maandag 23 mei 2016 start er in De Kroepoekfabriek een nieuwe editie van de populaire DJ workshop. Aanmelden kan vanaf nu, via de website.

Al meer dan vijf jaar is de goed gevulde zevendelige DJ workshop onderdeel van het programma van De Kroepoekfabriek. Onder begeleiding van de ervaren en altijd enthousiaste DJ Oscar ‘Okkie’ Vijfvinkel (www.djokkie.nl) maak je kennis met de belangrijkste DJ-technieken. Okkie Vijfvinkel is een zeer ervaren DJ: hij draait en draaide in onder andere Nighttown, WATT, Dolhuis & Bibelot Dordrecht, Paard Den Haag en op vele festivals zoals Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Rotown en natuurlijk De Kroepoekfabriek. Daarnaast is hij ook actief op Radio Rijnmond en teert hij inmiddels op maar liefst een dikke 20 jaar draai-ervaring.

OVER DE CURSUS
In de eerste twee lessen worden de basistechnieken behandeld, vervolgens ga je je meer verdiepen in het vak van DJ en breid je je kennis uit over de verschillende mogelijkheden, richtingen en stromingen. Verder volgt een uitleg over het mixen van muzieksoorten en platen. Zo leer je onder andere welke tracks goed en welke niet goed bij elkaar passen en waarom. Vooral ga je elke week oefenen op soepele en vette overgangen van het ene nummer naar het andere en hoe je dit zo goed mogelijk op de maat kunt doen. Geduldig geeft DJ Okkie hierbij steeds zijn beste tips & tricks. Zit er een DJ in je, twijfel dan niet en geef je snel op!

DJ WORKSHOP
DATA: maandagen 23, 30 mei, 6, 13, 20, 27 juni en 4 juli (eindpresentatie).
TIJDEN: tussen 19.00 uur en 23.00 uur
PRIJS: 100 euro (exclusief € 1,00 servicekosten)
NIVEAU: start, beginner, ervaren, master. Zie ook het inschrijfformulier hieronder.
OPMERKING: elk heel uur is er ruimte voor 4 dj’s: van 19.00 uur  tot 20.00 uur, 20.00 uur tot 21.00 uur enzovoort. Je werkt dus in kleine groepjes.  De workshops vormen een aaneengesloten geheel, tussentijds instromen is daarom helaas niet mogelijk. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit kan via de website (middels iDeal of creditcard).

LET OP: De definitieve tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de gemaakte indeling. Bij te weinig inschrijvingen behoudt de docent het recht voor een workshop te cancelen. Deelnemers worden altijd op de hoogte gesteld indien dit het geval is.

AANMELDEN DJ WORKSHOP