loading


NIEUWE LEDEN RIJSTTAFEL do februari 12 2015

De Kroepoekfabriek is er trots op vier nieuwe Rijsttafel-leden te mogen verwelkomen. Sinds januari 2015 zijn Timmer- en Onderhoudsbedrijf N. van der Weijde, The MindOffice, Bed &Breakfast De Glasparel en Semaphore Signs aangeschoven bij de ondernemende vriendenclub van ons poppodium.

De Rijsttafel is een bont gezelschap van bedrijven, dat gezamenlijk bijdraagt aan leuke evenementen, waarbij betrokkenheid, advies, gezelligheid, netwerk, verenigen en draagvlak centraal staan. Sinds opening van De Kroepoekfabriek, in 2011, zijn ruim twintig bedrijven lid geworden. De nieuwe leden zijn een mooie aanvulling en van grote waarde voor het bestaande netwerk. Timmer- en Onderhoudsbedrijf N. van der Weijde zegt over het lidmaatschap: “Wij klussen letterlijk aan Vlaardingen en De Kroepoekfabriek doet dat figuurlijk. Leuk om op deze manier betrokken te zijn bij wat er speelt in de stad. Extra mooi vinden we dat ons geld naar jong talent en de muziek in de stad gaat. Geweldig dat we zo ons steentje bij kunnen dragen!”

B&B De Glasparel eigenaresse Linda is enthousiast over de samenwerking: “Als unieke B&B in Vlaardingen dragen we graag bij aan de plekken die Vlaardingen bijzonder maken en houden. De KF is daar een van, vandaar dat we met plezier Rijsttafel-lid zijn geworden.”
The Mind Office voelt zich verwant met het creatieve karakter van De KF: “The Mind Office is een creatief marketingteam vol jonge talenten. Vanuit dat oogpunt steunen we graag andere creatieve, jonge teams in de stad, zoals het regionale poppodium De Kroepoekfabriek. En ondertussen is het ook nog eens een leuk netwerk!”

En ook Semaphore Signs heeft zo zijn eigen motivatie: “Als jong vlaggenbedrijf met een oude Vlaardingse ziel, kleden wij graag de stad op originele wijze aan met onze doeken. De Kroepoekfabriek kleedt op haar eigen originele manier de stad muzikaal aan. Die match, en omdat wij de Kroepoekfabriek gewoon leuk vinden, maakt dat we het leuk vinden om aan te schuiven in De Rijsttafel.”

Ook aanschuiven? HIER lees je alles over de leden en hun motivatie, de voordelen en het lidmaatschap.

Rijsttafel