loading


NIEUWE NAMEN RnR 2013 di maart 5 2013

De Kroepoekfabriek is trots te kunnen melden dat niets en niemand minder dan Belvedere en The Fear zijn toegevoegd aan de line-up van Rock ’n Ramps 2013!

Belvedere (CA) zag het levenslicht in 1995 en dendert sindsdien als een stoomtrein door de scene. Zodoende hebben deze Canadese heren inmiddels meer dan duizend shows in ruim twintig verschillende landen op hun naam staan. Da’s niet niks…

De stekker is er ondertussen wel even uit geweest. Na een tijd van veel touren vond de band dat het even genoeg was. In de jaren hierna zijn de leden druk bezig geweest met eigen projecten, het stichten van een gezin of het maken van carrière. Toch besloot Belvedere zich in 2011 weer bijeen te rapen. Godzijdank. Want vanaf dat moment is de band weer veel on the road! En maakt op 10 augustus a.s. een welkome tussenstop in het pittoreske Vlaardingen, voor een energieke gig op Rock ’n Ramps 2013.

The Fear (UK) is een overweldigende punkband uit Yorkshire, Engeland, die voorheen door het leven ging als ‘Death Defying Life’. Deze mannen tourden al eerder door Amerika en Europa, samen met onder meer MXPX. Zebrahead en American Black Lung.
Eenmaal on stage kan The Fear  een tikkeltje agressief overkomen, maar is het ook vooral een technisch sterke band en stiekem ook intens en melodieus. Bereid je maar alvast voor op een geweldige energieke show en zorg dat je ‘m niet mist.

 All For Nothing was natuurlijk al bevestigd. Plus twee betekent dit, dat er sowieso drie zeer fijne bands vast staan voor Rock ’n Ramps 2013. En dat helemaal gratis en voor niets! Binnenkort, om precies te zijn op vrijdag 15 maart, volgen er zeker weten nog meer mooie namen. Vergeet daarom vooral niet om www.rocknramps.nl en Facebook in de gaten te houden! En zet 10 augustus in je agenda…