loading


NIEUWE SPONSORS EN VLAGGEN vr mei 22 2015

De Kroepoekfabriek is er trots op te mogen melden, dat er weer twee mooie nieuwe sponsors zijn toegevoegd aan het netwerk. Sinds deze maand is het Vlaardingse uitzendbureau Holland Werkt lid van de Rijsttafel en het kersverse (eet)café Berlijn is WinkelVriend. Bovendien is De KF nog eens extra geholpen door onze huidige sponsors; dankzij Semaphore Signs en Rotary Vlaardingen wapperen er prachtige nieuwe vlaggen voor de entree van het poppodium.

Holland Werkt is een jong, betrouwbare en dynamische organisatie binnen de uitzendbranche, gevestigd in Vlaardingen. Vandaar dat het uitzendbureau perfect past binnen de ondernemende vriendengroep van De KF. Bedrijfsleider Jeroen van Spronsen: “Holland Werkt is een echt Vlaardings uitzendbureau, hard werkend met de mensen uit de stad. Als we kunnen bijdragen aan een leukere stad door het poppodium te steunen en we binnen de Rijsttafel ook nog eens veel andere bedrijven kunnen ontmoeten, is het bijna verrassend dat we niet eerder zijn aangeschoven bij De Rijsttafel!”
Logo HW kleur

Berlijn in Vlaardingen
Berlijn is sinds februari van dit jaar gevestigd aan de Westhavenkade in Vlaardingen. Inderdaad, Berlijn in het hartje van Vlaardingen. Je kunt er eten, drinken, vergaderen, feesten, iets bijzonders zien én iets beleven. Studie Vrienden krijgen hierop vertoon van hun Dikke Vrienden-pas vanaf heden 25% korting op alle cocktails (maximaal één per avond per pas), Super Vrienden krijgen 10% korting op alle lunch- en dinergerechten (voor maximaal twee personen) en Gulle Vrienden mogen rekenen op 10% korting op alle lunch- en dinergerechten (voor maximaal twee personen) én op gratis hapjes voor wie zijn/haar verjaardag viert Berlijn (met minimaal 15 personen). Eigenaren Rory Dickhoff en Tijmen Oldenburger: “We hebben altijd al geloofd in de kracht van samenwerking in de stad. Als Winkel Vriend kunnen we de bezoekers van De KF voorafgaand aan een concert een lekkere maaltijd serveren, als goede bodem voor een compleet avondje uit. En iedereen is na afloop natuurlijk welkom voor een afzakkertje!”
10897944_1522838461302971_8244480869681735816_n

 

Nieuwe vlaggen
De Kroepoekfabriek is niet alleen blij met de nieuwe sponsors, maar uiteraard ook met alle bestaande. Deze week werd weer eens duidelijk waarom. Dankzij Semaphore Signs en Rotary Vlaardingen wapperen er prachtige nieuwe vlaggen voor de deur van het poppodium. Een hele verbetering! Dank Semaphore Signs en Rotary Vlaardingen!

vlaggen2

Meer informatie over de Rijsttafel, Dikke Vrienden en alle andere mogelijkheden qua samenwerking met De Kroepoekfabriek is hier te vinden: https://kroepoekfabriek.nl/netwerk/