loading


NIEUW TICKETSYSTEEM vr januari 2 2015

We hebben belangrijk nieuws! Vanaf 6 januari gaat De KF samenwerken met een andere ticketprovider: Stager. Het bestelproces zal soepeler en beter verlopen, waardoor tickets kopen makkelijker wordt.

Voor jou als bezoeker veranderen er een aantal dingen, maar uiteindelijk levert het je veel gemak en een aantal extra voordelen op. Namelijk:

  • Koop je kaartje(s) in slecht vier muisklikken van programma-item naar afronding van de betaling;
  • E-tickets kunnen worden gescand vanaf je telefoonscherm;
  • Betalen kan met iDeal, maar nu ook met creditcard;
  • Een verbeterde, restylede nieuwsbrief, om je nog beter op de hoogte te houden.
  • Inloggen en tickets kopen met behulp van je Facebook-account: in 1 klik registreren. (vanaf medio januari).

KAARTJE KOPEN/ REGISTRATIE
Vanuit onze website wordt je automatisch naar de nieuwe webshop geleid. Je geeft eenvoudig aan voor welke evenementen je welke tickets in de gewenste hoeveelheid wilt. In het volgende scherm zal gevraagd worden om je accountgegevens. Hier dien je jezelf even opnieuw te registreren. Dit kan met het e-mailadres waarop je onze nieuwsbrief krijgt of een nieuw e-mailadres, maar ook eenvoudig met je Facebook-account. Het wachtwoord kan je logischerwijs zelf kiezen. Na registratie zal het e-mailadres vergeleken worden met de overgezette e-mailadressen uit de oude database. Bij een match worden de accounts samengevoegd. Daarmee zijn alle ‘oude’ voorkeuren bewaard gebleven. Na herregistratie kan je gerust verder met het bestelproces. Alles wijst zichzelf.

Waarom opnieuw registreren?
Alle gegevens zijn overgezet, maar De Kroepoekfabriek (noch Stager noch de vorige ticketprovider Active Tickets) beschikt(e) over jouw wachtwoord in het oude of nieuwe systeem. Dit is tenslotte privé-informatie. Door het ontbreken van die specifieke informatie is het niet mogelijk volledige accounts over te zetten en is dus een korte herregistratie noodzakelijk. Alle persoonsinformatie in Stager is strikt vertrouwelijk. Gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

RABO-korting
Bestaande gegevens uit de oude database zijn automatisch meegenomen naar Stager. Ben je bijvoorbeeld eerder aangemerkt als Rabobankklant, dan kan je nog steeds (maar wel gemakkelijker) kaarten kopen met die felbegeerde Rabokorting. Zelf ook profiteren van de Rabokorting? Kijk dan even hier.

Scannen vanaf smartphone
Eén van de voordelen is, dat we aan de deur je e-ticket(s) vanaf je telefoonscherm kunnen scannen. Nooit meer gedoe of stressen om een kaartje dat je vergeten bent uit te printen!

Betalen met creditcard
Vanaf 6 januari kun je, naast het vertrouwde iDeal, ook met creditcard te betalen. Voor bedrijven is het zelfs mogelijk om kaarten per factuur af te rekenen.

Administratiekosten
Wat wellicht opvalt, zijn de administratiekosten à 1,00 euro. Dit om de kosten voor ticketing en betalingsverkeer te dekken. Hoewel dit bij veel podia al heel lang ‘normaal’ is, heeft De Kroepoekfabriek deze kosten tot op heden nooit willen doorberekenen. Maar door de noodzakelijke overstap ten behoeve van een beter ticketsysteem en de veranderende tijden, zijn we genoodzaakt alsnog administratiekosten in rekening te brengen. We hebben deze kosten weten te beperken tot 1,00 euro per ticket.

NIEUWSBRIEF
Het laatste nieuws als eerst en leuke acties, kortingen e.a.
De overstap naar Stager gaat gepaard met een nieuwe, geheel up-to-date nieuwsbrief. Op deze manier hopen we jou nog beter, regelmatiger en uiteindelijk specifieker op de hoogte te kunnen houden van alle events en concerten in De KF.
En dan vooral die events en concerten, waar jij geïnteresseerd in bent!

Pluspuntje: wie geabonneerd is op de nieuwsbrief, komt in aanmerking voor fijne kortingen, early birds en weet als allereerste welke meet & greets of kleedkamerconcerten er plaats gaan vinden of welke mooie dingen er te winnen zijn bij leuke acties.

Update je profiel 
Als je ingelogd bent, bijvoorbeeld direct na het bestelproces, kan je eenvoudig je gegevens wijzigen onder het tabblad ‘je account’. Ook het wijzigen van het wachtwoord wijst zichzelf. Verder kan je je voorkeuren aangeven voor de nieuwsbrief. Simpelweg even aantikken welke genres jou interesseren en je wordt voortaan standaard op de hoogte gehouden via onze maandelijkse nieuwsbrief.

Het kan ook voorkomen dat we iets tofs hebben, specifiek voor jou. Ben je bijvoorbeeld een fervent bezoeker van GEHAVEND (techno en house)? Dan kunnen we – mits je geabonneerd bent op de nieuwsbrief –  je een seintje geven wanneer er een nieuwe editie of vergelijkbaar event aan komt.

TOT SLOT
Vragen, tips, storingen, ideeën? 
Op dinsdag 6 januari wordt de kaartverkoop via Stager geïmplementeerd op onze website. Die dag is het dus mogelijk dat het bestellen van een ticket wat moeilijkheden kan opleveren. Geen nood aan de man: binnen enkele minuten werkt alles weer. Even wachten en opnieuw proberen is het devies.

Bij De Kroepoekfabriek zijn we erg blij met de komst van Stager. We hopen dat jij -de voor ons belangrijke bezoeker, het hooggeëerd publiek- ook vrolijk gestemd raakt van dit nieuwe systeem. Mocht je desondanks toch op (herhaaldelijke) problemen stuiten bij het kopen van je kaartje, mail ons gerust op [email protected] of bel, tijdens kantooruren, even naar 010-4455580. We helpen je graag verder!
stager