loading


NIEUWE WORKSHOPS IN JANUARI di december 3 2013

Op maandag 6 januari a.s. start De Kroepoekfabriek Academie met een nieuwe reeks workshops. Dit keer songwriting, Photoshop Pro en zang. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in!
 

De workshop songwriting is een gloednieuwe toevoeging aan de Kroepoek Academie. Hier ga je aan de slag met het schrijven van je eigen nummer. Of je nu nummers maakt als gitarist, pianist, rapper of dj: maakt niets uit! Of je nu al zes albums hebt geschreven of wellicht net je eerste riffje op papier hebt gezet; je bent welkom. Alles wat met songwriting te maken heeft komt voorbij: akkoordprogressies, tekstschrijven, melodie.. en hoe zorg je er nu eigenlijk voor dat je muziek bij je boodschap past? Na zes lessen weet jij alles! Houd wel rekening met wat huiswerk. Een nummer schrijft tenslotte niet zichzelf! Daarnaast is het belangrijk dat je een (melodisch) instrument speelt of daar in elk geval wat ervaring mee hebt. Kunnen zingen is geen vereiste, maar wel handig in verband met de eindpresentatie, waarbij je je eigen nummer ten gehore brengt. Tip voor de niet-zangers: wellicht zingt er iemand in je omgeving? De workshop wordt gegeven door Simone van Vught. Zij studeert aan het conservatorium in Amsterdam en is één van de bandleden van Tessa Rose Jackson.

Photoshop Pro (voor gevorderden)
Na het succes van de eerste Photoshopcursussen voor beginners, gaan we nu aan de slag met gevorderden! Hierbij komen in zes lessen (plus eindpresentatie) verschillende onderwerpen voorbij zoals HDR-fotografie, stitching/maken van panorama’s, airbrushen en meer. Lekker de diepte in dus! Onder leiding van professioneel (pop)fotografe Megin Zondervan leer jij de kneepjes van het Photoshoppen! Voor deze workshop is een laptop met minimaal Photoshop CS4 vereist.
Zang (beginners en gevorderden)
Tijdens  de workshop zang maak je kennis met verschillende zangtechnieken, waarbij je aan de piano word begeleid. Plezier in het (samen) zingen en uitdaging gaan hand in hand. In zes lessen werken we zo toe naar een verrijking van je zangkunsten! Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Beginners gaan aan de slag met de basistechnieken, houding, ademhaling, ademsteun en articulatie. De gevorderden starten met een herhaling van de basistechnieken waarna zaken als het strottenhoofd, twang en belten aan de orde komen. De lessen worden verzorgd door Maaike Den Dunnen. Zij studeerde jazz-zang (Master of Arts) aan het Rotterdams Conservatorium en aan de University of Music and Performing Arts (Graz, Oostenrijk) en speelde op podia in heel Europa, waaronder North Sea Jazz Festival.

Data & Tijden
De workshops vinden plaats op maandagavonden, te weten: 6, 13, 20, 27 januari en 3, 10 17 februari. Let op: de workshop zang heeft afwijkende data. Zang vindt plaats op maandag 6, 13 en 27 januari, 10, 17 en 24 februari en 3 maart. Van 19.00u tot  20.30 uur.

Enthousiast? Schrijf je snel in, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Inschrijven? Dat kan via deze link.