loading


NIEUWE WORKSHOPS VA. MEI vr april 5 2013
De workshop ZANG is een gloednieuwe toevoeging aan de Kroepoek Academie. Vanaf 28 mei start er een groep beginners (om 18.30 uur) en een groep gevorderden (20.30 uur).
Bij jazzmuzikante Maaike den Dunnen, de docent, zijn de cursisten in goede handen. Zij studeerde jazz-zang (Master of Arts) aan het Rotterdams Conservatorium en aan de University of Music and Performing Arts (Graz, Oostenrijk). Ze zong op podia in heel Europa (o.a. North Sea Jazz Festival), werkt als zangdocent in haar eigen lespraktijk en volgde drie jaar de opleiding Docent Muziek. Maaike geeft met veel plezier les in de stijlen pop en jazz. Meer info over deze workshop en/of je direct aanmelden?
Ga naar: http://www.kroepoekfabriek.nl/programma/workshops-zang/

Ook de workshop FILM & MONTAGE is nieuw. Hier leer je de basis van filmen en monteren en ga je vervolgens zelf aan de slag met o.a. live registratie van concerten en korte filmpjes.Voor deze workshopserie wordt er geen onderscheid gemaakt tussen beginners en gevorderden; er wordt gewerkt in één groep. Meer info en/of aanmeldformulier voor deze cursus vind je hier: http://www.kroepoekfabriek.nl/programma/workshops-film-en-montage/

De workshop CONCERTFOTOGRAFIE is terug van weg geweest!
Gedurende deze workshopreeks, die start met een groep voor beginners (18.30 uur) en eentje voor gevorderden (20.30 uur) gaat popfotografe Megin Zondervan je leren hoe je je foto’s kan laten ‘rocken’. In de lessen komen zaken aan bod zoals hoe om te gaan met podiumlicht, het vastleggen van dat ene geweldige moment, wat te doen met photoshop en hoe een mooie selectie te maken. Zin in? Meld je direct hier aan: https://kroepoekfabriek.nl/programma/workshops-concertfotografie/

Alle workshopreeksen vinden plaats gedurende zeven weken, op dinsdagavonden op 28 mei, 4, 11, 18, 25 juni en 2 en 9 juli 2013. De geplande tijden zijn: voor  beginners van 18.30 tot 20.00 uur. En voor gevorderden van 20.30 tot 22.00 uur. Let op: voor de workshop FILM & MONTAGE zijn er geen aparte groepen, deze workshop start om 19.30 uur en eindigt om 21.30u. Voor de workshops Concertfotografie is een eigen camera (bij voorkeur een spiegelreflex) vereist. Voor de workshop Film & Montage is een eigen camera niet verplicht. Heb je er wel een? Neem hem dan vooral mee.

Elke volledige workshopreeks (zes workshops plus eindpresentatie) kost 70 euro, dat is ‘maar’ 10 euro per les! Betaling kan per pin, iDeal/website of contant.
Er zijn per groep (vroeg of laat) een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan snel in! Wij nemen dan binnen twee weken contact met je op over de verdere inschrijving, betaling, etc.

Inschrijven voor de workshop CONCERTFOTOGRAFIE kan HIER.
Inschrijven voor de workshop FILM & MONTAGE kan HIER.
Inschrijven voor de workshop ZANG kan HIER.