loading


NIEUWE WORKSHOPS vr september 27 2013

Na drie eerdere reeksen in 2013, is het nu alweer tijd voor de vierde en laatste reeks workshops van 2013! Hieronder vind je alle informatie over de DJ, Photoshop en Comedy workshops.

Voor veel workshops geldt: er is beperkt plek, dus wees er snel bij!

Data & Tijden
De workshops vinden plaats op maandagavonden, te weten:  4, 11, 18, 25 november en 2, 9 en 16 december. De laatste avond, 16 december, is de avond van de eindpresentatie. Deze is gratis toegankelijk voor publiek. Voor de DJ workshop is de eerste cursusavond op woensdag 6 november. De andere cursusavonden zijn wel op de data zoals hierboven beschreven.

De workshops vinden plaats van 20.00u tot 21.30u. Alle drie de cursussen vinden in een gemixte groep plaats: zowel beginners als gevorderden schuiven bij elkaar aan! Bij veel animo kan het zijn dat er elke avond een extra workshop plaats kan vinden. Hierover worden deelnemers dan speciaal geïnformeerd.

Prijs
De prijs van een workshop bestaande uit zes lessen en een eindpresentatie bedraagt 70 euro. Deelname aan de comedyworkshop kost 140 euro. De workshops vormen een aaneengesloten geheel, tussentijds instromen is daarom helaas niet mogelijk. Betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit kan via de website (via iDeal).

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over de inhoud van de workshops? Of wil je je graag inschrijven? Kijk dan even hier.