loading


KF Max in finale! zo februari 19 2012

Het NCRV/3FM programma Bring it On wil alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun betekenis voor de Nederlands popsector. De vrijwilligers van De KF schoven Max Boes naar voren om de gehele Kroe te vertegenwoordigen in de wedstrijd Volunteer of the Year. Dankzij ruim 2800 stemmen van de actieve achterban (dank dank dank voor alle stemmen!), is Max Boes een van de vier finalisten van de wedstrijd. De einduitslag is nu in handen van de vakjury, die aan de hand van interviews hun Volunteer of the Year aanwijzen. Of dat ‘onze’ Max wordt, horen we zondag 18 maart.

Massaal is er gestemd in de periode van 2 t/m 19 februari. Iedereen is opgetrommeld en enthousiast gemaakt. De Kroe zette de complete achterban in beweging om hun Max de meeste stemmen te bezorgen. Zelfs de regionale kranten en online media pikten het nieuws op. En met succes! De stembus is gesloten en Max Boes eindigde van de 30 genomineerden met de meeste stemmen, maar liefst 2831 stuks!

De vier finalisten zijn vanaf nu bekend. Naast Kroepoek-Max, worden Anouk van poppodium Atak uit Enschede, Myra van het Utrechtse podium Ekko en Frank van productiehuis De Kade uit Zaandam voorgesteld aan de vakjury. Die vier toppers worden officieel in de uitzending van Bring It On! op zondag 19 februari tussen 18.00 en 20.00 uur bekend gemaakt. De vier finalisten krijgen hun eigen gefilmd portret. In de uitzending van zondag 18 maart vertellen de finalisten over hun ervaringen aan een vakjury, die na beraad de winnaar bekend maakt.

De prijs is, uiteraard naast de eeuwige roem, een diploma en een speciaal bezoek aan een concert in Nederland naar keuze. Of Max Boes nu wint of niet… De Kroepoekfabriek is onwijs dankbaar voor en trots op de hele kroe en hun achterban voor het harde werk, zowel nu tijdens het stemmen als bij alle evenementen van de KF. Dat we nog maar lang mooie evenementen met elkaar kunnen draaien!

Lees meer over de wedstrijd, alle genomineerden en de motivatie van de Kroe om Max naar voren te schuiven op: http://bringiton.ncrv.nl/volunteer-of-the-year