loading


JAMMEN MET BAZZ(OOKAS)! ma januari 20 2014

Zondag 26 januari is het weer tijd voor het Open Podium Mét. Ook deze editie is er genoeg variatie te vinden. De diverse optredens worden gevolgd door een open jamsessie à la de Jamfabriek. Bazz Barnasconi van de Bazzookas zal vanaf heden de sessie maandelijks leiden.

Het Open Podium Mét presenteert JBF. Dit drietal laat zich niet in een hokje plaatsen, maar komt het dichtst in de buurt van pop, r&b en funk. Daarnaast gaan we hossen op Nederlandstalige feestmuziek à la de Skihut met Wouter Tieleman. Verder zal Blue Trail het podium betreden. Dit singer-songwriter duo komt verassend uit de hoek met zowel uptempo nummers en ballads. Tot slot biedt het Open Podium van februari ruimte aan twee hiphop acts. DeBoyAE zal nieuwe nummers ten gehore brengen. Hij viel al eerder in de prijzen tijdens Exposure. Tot slot eist Nep-muziek zijn plek op het podium. Met zijn eigenzinnige rap deelt hij zijn ervaringen en kijk op de realiteit.

OPEN JAMSESSIE MET BAZZOOKAS ‘BAZZ
Vanaf 16.30 uur gaan we verder met de jamsessie. Dit is een open jamsessie, eigenlijk gewoon a la onze jamfabriek. De sessie wordt geleid door Bazz Barnasconi, frontman van de Bazzookas. Alle muzikanten zijn hier als vanouds van harte welkom, beginner en gevorderd, jong(er) en oud(er). Zowel deelnemers van het Open Podium als muzikanten die gewoon een kijkje komen nemen kunnen mee jammen. De Jamsessie start rond 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. De Kroepoekfabriek hoopt hiermee twee – of eigenlijk drie – vliegen in één klap te slaan: de geliefde Jamfabriek in stand houden, hiervoor bovendien een nieuw publiek aanspreken, én gehoor geven aan de behoefte aan een platform voor artiesten uit de stad en omstreken.

Toegang is gratis bij het Open Podium Mét. De deuren zijn vanaf 14.30 uur open.

Wil jij ook meedoen aan het Open Podium Mét, schrijf je dan nu in via: https://kroepoekfabriek.nl/programma/kf-open-podium-5/