loading


Opening = geslaagd! ma september 19 2011

De Kroepoekfabriek trapt af met drie keer volle bak
Na een zeer geslaagde VIP-opening, voor sponsors, gemeente en andere zakelijke relaties en vrienden, op woensdag 14 september, stond de eerste avond van het openingsweekend in het teken van rock. Na het Vlaardingse voorprogramma Sexual Reproductive Systems (SRS) presenteerde De Kroepoekfabriek met grote trots niemand minder dan De Staat – toch zeker wel één van Neerlands grootste rockbands van het moment – op het gloednieuwe podium.

Deze band is speelt eigenlijk niet meer voor de kleinere zalen, maar maakten voor de KF-opening een uitzondering. En maakte er, samen met het publiek, een meer dan geweldig feest van. Zaterdag stond in het teken van hiphop en daar zorgden De ZwareJongenZ en Winne, met Kaascouse als support, voor een uitverkochte zaal. En het dubstep feest dat hierop volgde verkocht wederom uit! Lucky Fonz & De Felle Kleuren veroverden op zondagmiddag de harten van alle KF-bezoekers. Na Maxime Philips in het voorprogramma, was deze band met leuke, mooie aandoenlijke en grappige luisterliedjes, de perfecte afsluiter van het openingsweekend. Al met al een geweldig geslaagde opening, die heel veel goeds belooft voor de toekomst!

Open huis

Voor iedereen die het openingsweekend heeft gemist en/of voor iedereen graag eens het gehele pand wil bekijken en meer wil weten over De Kroepoekfabriek en wat hier gaat gebeuren, wordt er zondag 25 september a.s. een open dag georganiseerd, getiteld Kroepoek Proeven. Dan staan de deuren van 13.00 tot 17.00 uur open voor bezoek. Iedereen is welkom!

Nu De Kroepoekfabriek officieel geopend is, gaat de reguliere programmering draaien. Die zal onder meer bestaan uit concerten, workshops, evenementen en af en toe theater en dans.